RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdag 7. mai er det Vandringskveld i Mortensrud kirke.Fra v. Gotfred Gundersen, Helge Strømme, Tor Holtan-Hartwig, Nils Reidar Ones, Bente Sætre, Bjørn Tysland og Geir Johansen.
Onsdag 7. mai er det Vandringskveld i Mortensrud kirke.Fra v. Gotfred Gundersen, Helge Strømme, Tor Holtan-Hartwig, Nils Reidar Ones, Bente Sætre, Bjørn Tysland og Geir Johansen.

Salmer, jazz og naturvern

Det er en kjentmann som kommer til Mortensrud kirke på Vandringskveld onsdag 7. mai.

MORTENSRUD: Vandringsmannen som besøker Mortensrud kirke onsdag 7. mai, var nemlig også den første som "vandret" inn i Mortensrud kirke da den ble innviet 28. april 2002. Han har også vandret langs, og hjulpet flere av elvene vi har i Oslo, fram i lyset til et renere og bedre liv.

Hans elv- og kirkeengasjement er av de mange sider ved den allsidige Tor Holtan-Hartwig. Han er nylig prisbelønnet for sitt store engasjement for elvene og naturen rundt oss.

Vi vil lære mer om disse sidene, og flere andre på denne vandringen i Tor Holtan-Hartwigs 80-årige liv, sier Gotfred Gundersen. Tor er en evig optimist og representerer det gode, ved den vitale eldrebølgen som er på gang.

Som ramme for samtalen er den fantastiske Mortensrud kirke som i seg selv er verd et besøk, og det populære lokale jazzbandet, "Morten Ruds orkester". Det er Gotfred Gundersen som leder samtalen denne gangen.

Vandringskvelden begynner kl. 20.00 og avsluttes med kaffe og vafler for dem som ønsker det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere