RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Guro Knudsen (t.v) og Lene Mykjåland gir på vegne av laget en av årets drakter til direktør i Lokalavisene Oslo AS, Jan Tore Kristiansen, etter at samarbeidsavtalen er signert. Foto: Fredrik Eckhoff
Guro Knudsen (t.v) og Lene Mykjåland gir på vegne av laget en av årets drakter til direktør i Lokalavisene Oslo AS, Jan Tore Kristiansen, etter at samarbeidsavtalen er signert. Foto: Fredrik Eckhoff

Samarbeid med dynamiske jenter

Tirsdag ettermiddag underskrev Røa Dynamite Girls og Ullern Avis Akersposten en avtale verdt en drøy million kroner over de tre neste årene.

RØA: Etter endt treningsøkt i Valhall tirsdag fikk dynamittjentene nyheten om at samarbeidet med lokalavisen fortsetter i forsterket form de neste tre årene. Sponsoravtalen innebærer blant annet at Røa-jentene vil synes godt i Ullern Avis Akersposten, samtidig som avisen vil profilere seg på stadion. I tillegg til avisen og Røa-jentene samarbeide om flere prosjekter i løpet av sesongen.

En selvfølge!

Det er en selvfølge for oss å støtte Røa. De er Norges beste lag og ligger midt i vårt område, sier direktør i Lokalavisene Oslo AS, Jan Tore Kristiansen. Han ser det som svært viktig å synes på stadion.

Det er god profilering for oss som lokalavisen i området, sier Kristiansen.

Samlingspunkt

Daglig leder for Røas damelag, Lars Buer, er minst like fornøyd med avtalen.

Lokalavisen er et samlingspunkt for folk i området, og det er viktig for oss å samarbeide med dem, akkurat som vi gjør det med den lokale banken og det lokale treningssenteret, sier Buer. Vi jobber jo begge med å bygge opp entusiasmen i nærmiljøet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere