RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Samarbeid om Oslo Sør-satsing

Allerede da det ble foreslått Oslo Sør-midler, var det klart at det ville bli en stor oppgave å få mest mulig ut av pengene. Nå skal det samarbeides om planer.

Søndre Nordstrand: Som Nordstrands Blad allerede har nevnt, er det laget en foreløpig plan for hvor man skal sette inn ressursene. På budsjettmøtet i bydelsutvalget ble det enstemmig vedtatt en revidert budsjettuttalelse på bakgrunn av et forslag fra Høyre.

Det lyder nå slik:

"Arbeidet med Oslo Sør satsing intensiveres. Gjennomføringen av en helhetlig satsing for å styrke integrering og bedre levevilkår i området planlegges og igangsettes snarest. Bydelsutvalget vil ta utgangspunkt i den utarbeidede planen sammen med innspill fra fremtidsverkstedet og råd og utvalg. Et bredt spekter av organisasjoner og institusjoner må inviteres aktivt til å delta i prosessen. Bydelsutvalget ser et stort behov for å legge til rette for møteplasser og et styrket kulturtilbud for alle. Sentrale grupper og organisasjoner som arbeider i bydelen, som idrettslag, Røde Kors, kirker, moskeer, skoler, kulturskoler, kor, korps, orkester, kunstforeninger, borettslag, Holmlia nærmiljø, Bjørndal enda bedre og andre, inviteres til aktivt å delta i prosessen, sammen med bydelens egne tjenestesteder."

På samme BU-møte ble det klart at bydelsutvalget vil samle opp søknader før de fordeler midler. Men som BU-leder Teddy Kjendlie sa, er det om å gjøre å komme i gang med tiltak, og at det i alle fall før sommerferien bør være prosjekter som viser at bydelen er ivrig på å dra nytte av Oslo Sør-satsingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere