*Nettavisen* Nyheter.

Samarbeidsavtale mellom gode naboer

Sponsoravtale: Det har lenge vært godt samarbeid mellom Senter Syd og Klemetsrud Idrettslag. Nå har de tegnet sponsoravtale på 100.000 kroner. Dette er både senterleder Richard Elphinstone ( i midten), klubbleder Tom Hartvin (t.v.) og Terje Pettersen (fotball-leder) godt fornøyd med. Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen

I flere år har det vært et godt samarbeid mellom Senter Syd og Klemetsrud Idrettslag. Nå har det endt opp i en sponsoravtale på hele 100.000 kroner.

MORTENSRUD/KLEMETSRUD: Klemetsrud Idrettslag har omkring 950 medlemmer hvorav nesten 700 er aktive under 25 år. Veldig mange av disse har et handelsforhold til Senter Syd.– Og det er ikke bare snakk om handel, sier senterleder Richard Elphinstone.

– Gjensidig har vi både nytte og glede av hverandre.

– Klubben har fått bruke senterets lokaler til forskjellige aktiviteter, og vi er jo veldig tette naboer i og med KIL både holder til i hallen under senteret og har baner og hall tett ved.

Nå skal naboforholdet bli enda tettere.

– Vi er veldig glade for at vi har fått til denne samarbeidsavtalen, sier KIL-leder Tom Hartvin.

– 100.000 kroner er veldig mye penger for oss. Riktignok har klubben en positiv og god økonomi, men et så stort bidrag vil komme veldig godt med.

Profilering

Nå er det ikke så at KILs medlemmer forplikter seg til større handel på Senter Syd, Men når klubben skal gjøre innkjøp, er det naturlig at de gjør det i sitt nærsenter.

– Vi regner med blant annet å kunne få både spille- og overtrekksdrakter til alle våre aktive. Og disse kan vi kjøpe på senteret til konkurransedyktig pris. Til gjengkjeld vil vi selvfølgelig ha senterets drakt- reklamer.

Passer på hverandre

– Vi ser jo også for oss et gjensidig «passe-på-hverandre»-forhold, sier senterlederen.

– Vi kan yte overfor klubben, og dens medlemmer tror vi vil føle det samme. Når unge vet at de har fått så mye penger av oss, vil de tenke seg om før de gjør noen «rampestreker» overfor oss. Og vi håper også på god oppførsel både på og utenfor idrettsarenaer.

Være med i lokalmiljøet

– Vi har jo gjennom mange år forsøkt å være aktivt med i lokalmiljøet, og dette viderefører vi nå med samarbeidsavtalen med KIL, sier en fornøyd Richard Elphinston som mener de har fått til noe som mange i nærmiljøet vil være godt tjent med.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.