RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Samba for halv maskin

Tor-Øyvind Reinemo (22) har lagt Tippeliga-ambisjonene til side, men trener mer enn nok til å herje i 3.divisjon.

SOGNSVANN: Jeg har blitt for gammel, smiler 22-åringen når han blir spurt fotballfremtiden.
Overgangen til Stabæk ble det aldri noe av, og motivasjonen er ikke til stede for å satse på spill i 1. eller 2. divisjon for en annen klubb. Da er det bedre å kose seg på "Kåffa".
- Motivasjonen til å trene har ikke vært helt på topp i vinter, men den er tilbake nå. Vi har som mål å vinne avdelingen vår i år. Jeg har bestemt meg for å bli her og ha det moro, forklarer den teknisk begavede spissen.

Reinemo-show

På grunn av småskader og forfall ble både Reinemo og spissmakker Jon-André Sæther plassert på midtbanen i 1.omgang mot divisjonskollega Fagerborg. Trener Esten O. Sæther byttet imidlertid ut 4-5-1 med 4-4-2 i pausen og med den vante spissduoen på topp snudde kampen.
* 1-1 Reinemo drar seg fri og spiller fram "Jonna" Sæther som knaller ballen i mål.
* 1-2 Reinemo mottar ballen med et hælspark, slår tunnel på en Fagerborg-forsvarer og stormer mot mål på venstrekanten - alt etter én ballberøring. Foran mål ligger Håkon Haga og ekspederer ballen kontant i nettmaskene.
* 1-3 "Jonna" utnytter en misforståelse i Fagerborg-forsvaret, og triller ballen enkelt til side for keeper.
* 1-4 En lang ball fra Jonas Edvardsen spretter forbi Fagerborg-keeperen og Reinemo scorer fra spiss vinkel.

To guttespillere

Midtbanegeneral Eivind Sæther spilte ikke kampen. Det gjorde heller ikke Anders Volden, Stian Sortevik, Lasse Myrholt og Jon Rasmussen. Bortsett fra spissduoen, var beholdningen de to guttespillerne Erik Jonvik og Sindre Ek. De så aldri ubekvemme ut mot 3. divisjonsmotstanden.
De dominerte og det var morsomt å se. Vi er stolte over at vi utvikler så gode spillere, sa Esten O. Sæther.
Fagerborg er normalt et godt 3. divisjonslag, men manglet også flere spillere. Med fullt lag skal begge være med å kjempe om avdelingsseieren og opprykk til 2.divisjon.
Vi har ikke fått spilt en eneste treningskamp med det beste laget ennå, men jeg håper vi rekker det før seriestarten, avslutter Esten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere