RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sambrukshus og snødeponi


Bydelsutvalgsmøter i Grorud og Stovner starter klokken 18.
Bydelsutvalgsmøter i Grorud og Stovner starter klokken 18.
Det holdes bydelsutvalgsmøter både på Stovner og på Grorud. På Stovner er det hete temaet snødeponiet.

GRORUD/STOVNER: I forkant av bydelsutvalgets møte på Stovner skulle det egentlig være et åpent møte med Rambøl AS om snødeponier. Dette er avlyst og møtet følger dermed det oppsatte sakskartet og starter klokken seks.

Politikerne skal likevel behandle en sak om snødeponi. Bakgrunnen er sterke reaksjoner på snødeponiet som har kommet på Rommen. Bydelen ble ikke varslet om dette, noe som setter sinnene i kok.

I strid med føringene?

Snødeponiet har, ifølge bydelsadministrasjonen ført til støyplager for naboene,. I tillegg reageres det på at deponiet er tomten til "Imagine Rommen", som er en del av Groruddalssatsingen. Det skal vurderes om bruken av Rommen som snødeponi er i strid med kommunens føringer.

Andre saker for politikerne på Stovner er miljøvennlig transport og idrett- og kulturmiljø, begge temaene er ledd i Groruddalssatsingen og handlingsplanen for neste år. Brakkeriggene/lagerbrakken i Haavard Martinsens vei og bydelens klimautfordringer er også noen av sakene som står på kveldens kart.

Uenige om sambrukshus

Romsås Idrettsforening har bedt bydelsadministrasjonen om å se på mulighetene for et sambrukshus ved idrettsleikeanlegget på Humleby. Idrettslaget på sin side er ikke helt fornøyde med vedtaket bydelspolitikerne gjorde under forrige møte. Her uttalte politikerne at Omsorgsbygg kan gå videre med prosjektet om Romsås IL har plan for finansiering klar.

Nå håper bydelsdirektøren at andre steder for flerbrukshus kan utredes.

I tillegg informeres det om årsrapporten til bydelen og om statusen på de ulike vedtakene som er gjort.

Begge bydelsutvalgsmøtene starter klokken 18 med åpen halvtime.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere