RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sameiene kan ordne opp selv

NYDALEN: All infrastruktur i Nydalen er det Avantor som har investert i gjennom utviklingen i Nydalen, og fremdeles drifter. Det som normalt i en bydel er det offentliges ansvar og kostnader i forhold til drift, bekostes i fellesskap av alle huseiere i Nydalen via Nydalen Gårdeierforening, og utføres av Avantor Drift, sier forvaltningsdirektør Roy Frivoll i Avantor, og legger til at disse kostnader oppveies noe ved parkeringsinntekter.

Han mener Nydalen-beboerne dermed nyter godt av høy standard på renhold, rydding, skjøtsel av grøntanlegg og trygghet.

I fremtiden er det imidlertid forventet at området overtas av det offentlige, og bydelen vil da fritt kunne vurdere ordninger i forhold til parkering ved de offentlige veier, sier Frivoll, som påpeker at parkeringsavgiftene i Nydalen er på et moderat nivå ift. sammenliknbare områder.

Frivoll mener dessuten at Solsiden-sameiene kan velge å leie parkeringsplasser, for å tilby dette til sine besøkende, hvis de skulle ønske det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere