RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tuva Livsdatter Syvertsen, Ola Hilmen og Erik Sollid, for en gang skyld fotografert ute i naturen, og ikke inne på Valka.
Tuva Livsdatter Syvertsen, Ola Hilmen og Erik Sollid, for en gang skyld fotografert ute i naturen, og ikke inne på Valka.

Samles på Valka

Det var på Valkyrien restaurant, like godt kjent som Valka, det begynte. Nå går det bare én vei for bandet Valkyrien Allstars.

KIRKEVEIEN: Det hele begynte som en spøk davi satt på Valkyrien restaurant. Vi så på oss selv som et husband, forteller vokalist Tuva Livsdatter Syvertsen.

Favorittstedet

Nå har restauranten blitt deres favoritt-spillested i Oslo.

Oslo er vår hjemmebane. Interessen for musikken vår er veldig stor her. Det er mange flotte plasser å spille, men favorittplassen vår er Valkyrien restaurant, avslører Tuva.

Oslo-bandet har solgt 15.000 plater. Gruppen ble dannet i 2002 og består av Tuva Livsdatter Syvertsen, Ola Hilmen og Erik Sollid.

Stor interesse

Etter den kritikerroste platedebuten i fjor, har de merket stor pågang på spillejobber i Norge.

Vi har merket en god økning i antall spillejobber. Det er veldig gøy med den økende forespørselen, forteller hun.

Til sommeren skal vi opptre på mange morsomme festivaler, og for første gang skal vi spille nord for Trondheim. Det ser jeg virkelig frem til, sier hun til Ullern Avis.
Tuva avslører også at de har planer om å gi ut plate neste år. Og kanskje blir de å treffe på Valka i Kirkeveien mellom slagene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere