RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Samlet inn 200 000 til flomofre


takket: Christian Sørensen fra Leger Uten Grenser kom til Ulsrud for å takke for pengene og fortelle om hva de skal brukes til. Foto: Privat
takket: Christian Sørensen fra Leger Uten Grenser kom til Ulsrud for å takke for pengene og fortelle om hva de skal brukes til. Foto: Privat
Elever på Ulsrud skole viet en dag til å hjelpe andre, og samlet inn svimlende 200 000 kroner.

Ulsrud: Hvert år har arrangerer elevrådet på Ulsrud videregående skole en dag for å hjelpe andre. Tidligere har pengen gått til en skole i Palestina, men i år ville de sende hjelp til flomofrene i Pakistan.

Leger uten grenser

– Det ble laget film og holdt motiverende taler for å få elevene i gang. Pengene skulle bli overført til Leger Uten Grenser. Elevene på Ulsrud klarte å spare opptil ca. 200 000 kr. Disse pengene går nå ned til flomofrene i Pakistan og skal blant annet hjelpe den hardt rammede befolkningen til å komme seg på beina igjen, forteller Mujtaba Hussain, nest-leder, Elevrådet Ulsrud vgs.

Takket for innsats

På mandag kom Christian Sørensen fra Leger Uten Grenser og fortale elevene hvor pengene skulle dra og takket for innsatsen. Han kunne fortelle at leger uten grenser hovedsakelig vil bruke midlene på forurenset vann, underernærte barn og gi befolkningen nødvendige redskaper. Han var takknemlig og imponert over elevenes initiativ og den store summen de hadde samlet inn.

Hussain vil på vegne av elevrådet på Ulsrud også takke alle elevene for fantastisk innsats.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere