RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Samme fest med Mario

Rørleggeren er tilbake etter fem års fravær. Til glede for fansen.

Konseptet er fremdeles det samme: Å samle sammen fire venner og utkjempe en utrettelig kamp om stjerner, heder og ære.

Feller og skatter

Spillet foregår på et virtuelt, levende brettspillbrett, og stjerner vinnes blant annet ved å være kjappest og best i en rekke minispill.

Les også: Gyver løs på dødsbakken

Les også: Velsmakende robot-lapskaus

Les også: En helt spesiell reise

Rundt omkring på brettene er det plassert både feller og skatter, og dette, kombinert med svært livlige og varierte omgivelse,r gjør at selve brettspilldelen aldri blir direkte statisk og kjedelig.

Spillets styrke er dets evne til å vekke konkurranseinstinktet til spillerne. Det er rett og slett kjempemoro når du klarer å snike til deg en knepen seier i et av minispillene, mens kompisene slukøret må se på at stjernebeholdningen din vokser.

Den rå skadefryden når en motstander mister stjerner på grunn av en felle, er også svært så tilfredsstillende.

Lite vågale

Likevel er det lite nytt Nintendo disker opp med når de nå gjennoppliver Mario Party-serien. Det du får er egentlig tilnærmet det samme vi har fått servert tidligere, med unntak av et par små endringer. Det er synd at Nintendo ikke våger å være mer nytenkende enn som så.

For all del, Mario Party 9 er ikke et dårlig spill og det vil garantert glede en ny generasjon Nintendo-spillere. Men det tilføyer heller ikke noe, og dersom du ikke er en spesielt stor fan av serien fra før, vil det antagelig ikke være et stort savn om du står over denne utgaven

Les hele denne anmeldelsen på Gamer.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere