RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Samme stranda om igjen

DeLillos kommer tilbake neste sommer, det samme gjør de som er oppvokst med å bade i Lutvann.

Lutvann: Jeg flytta fra Trosterud for fem år siden, men jeg rakk å bli en skikkelig Lutvann-fan så jeg reiser alltid tilbake hit, smiler Ole-Johnny Larsen. Han er på vei til å skyve kanoen sin ut i Lutvann. I kanoen sitter hunden Toivo og ser til at alt går rett for seg.
Han Toivo elsker å dra på tur. Han merka allerede i dag tidlig at noe var i gjære, og da fotfølger han meg i frykt for at jeg skal finne på å reise uten han, forteller Larsen. Turkameratene skal padle ut til "lille-øya" i Lutvann og overnatte et par dager. Først skal de sette opp en leir og hente ved, deretter er det på tide å fange middagen.
Jeg satser på å få en ørret eller to som jeg kan varmrøyke til middagsmat, sier Larsen. Han kunne ikke tenke seg noe bedre sted enn Lutvann.
Det er en deilig strand bortom kroken her, og så er det veldig deilig å bo litt ute på "lille-øya" og nyte naturen. Jeg trives kjempegodt her, og kommer alltid tilbake til Lutvann, sier han før kursen settes ut mot øya.

Favorittstedet

Borte i strandkanten sitter pappa Erdal Calimli og soler seg mens sønnen Martin Falsen (9) er på vei ut i vannet. Han har flyttet fra Hellerudgrenda, der han er oppvokst, og ut til Holmlia. Fortsatt er det Lutvann som er favorittstedet om sommeren.
Jeg har alltid vært her på Lutvann om sommeren. Stranda her på nordenden er ideell for barn siden det er ganske grunt, sier han. Martin bor på Grefsen og er med pappa til Lutvann for første gang. Det er tydelig han storkoser seg.
Det er kjempedeilig i vannet. Og så er det sol, stråler han.
Vannet er utrolig klart her og temperaturen er nydelig, legger pappa til. Martin løper uti vannet og plasker litt til ære for Lokalavisen Groruddalen, men for øyeblikket var det solinga som fristet mest.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere