Sammen om United 2013

Trent mye: Det blir mye sang og dans under årets United-konsert i Holmlia kirke lørdag. HoBaMax er blant de mange aktørene som har trent mye. FOTO: Arne Vidar Jenssen

Trent mye: Det blir mye sang og dans under årets United-konsert i Holmlia kirke lørdag. HoBaMax er blant de mange aktørene som har trent mye. FOTO: Arne Vidar Jenssen Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen

200 Holmlia-aktører markerer TV-aksjonen og FN-dagen i Holmlia kirke lørdag 19. oktober.

HOLMLIA: For niende gang inviterer Treffpunkt Holmlia, som er et samarbeid mellom biblioteket på Holmlia og Holmlia kirke, til stor konsert.

– UNITED er positive krefter som forenes i et lokalmiljø som ofte tegnes med negative fortegn i mediene, sier organist og prosjektleder Hans Olav Baden.

– Vi gleder oss over å kunne presentere et så stort mangfold av artister og uttrykk på samme konsert. Dette er noe av det fantastiske med Holmlia – det er enhet i mangfoldet, sier Baden.

Fra hiphop til ballett

Kvelden vil by på et sjeldent musikalsk mangfold med over 200 aktører. Her blir det hip hop, indisk, klassisk musikk, kor, afrikanske rytmer, ballett, korps, og barnegospel. Gled deg til kjente pop ballader, groovy danserytmer og smittende sangglede.

– Sudeshna Bhattacharya kommer fra India og spiller på instrumentet Sarod. Hun holder konserter over hele Europa og Asia, men bor nå på Holmlia, og kommer til årets UNITED sammen med Asif Masih på tabla, som også bor i bydelen, forteller Baden.

– Det kommer skolekor både fra Toppåsen og Hallagerbakken skoler, og HoBaKLUZZ fra kirken bidrar med både sang, dans og installasjoner i rommet. De synger blant annet sammen med Daniel Waka fra Kamerun og Sloreåsen, og noen av hans mange djember.

HSK dans stiller med både hip hop og ballett, og Holmliaskolenes musikkorps har vært med på alle UNITED-konsertene, og er selvskrevne også i år.

Fullt hus

Samtlige aktører og bidragsytere har tilhørighet på Holmlia! 600 publikummere har presset seg inn i kirka de siste årene, så publikum anbefales å komme tidlig for gode plasser.

– "Treffpunkt Holmlia" ønsker å samle hele Holmlia til et felles engasjement både lokalt og globalt. I og med dette er et arrangement i forbindelse med TV-aksjonen (søndag), oppfordres publikum til å gi en gave til årets aksjon som i år går til Nasjonalforeningen for folkehelsen og deres arbeid for mennesker rammet av demens. Innsamlingsrekorden på UNITED er 30.000 kroner. Kan den slås i år, spør og håper Hans Olav Baden og ønsker velkommen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.