RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sammen til finalen

13-åringene i Troserud og Haugerud fotball slo seg nylig sammen til Hellerud. Det nye laget pangåpnet og er nå i finalen i Groruddalsmesterskapet.

Grorud: Da 13-åringene i Hellerud SK gikk på banen i GMs første kamp sist lørdag, var det også lagets første offisielle kamp noen gang. Fjorårets spillere fra Trosterud og Haugerud er nå slått sammen til Hellerud SK, og det er et godt lag de to klubbene har skapt.
Grei var motstander i første kamp, og spillerne fra Hellerud hadde god kontroll gjennom begge omgangene. Seieren ble til slutt på 4-1, og dermed ventet Romsås i semifinalen. Her la Hellerud inn enda et gir, og dermed ble det 5-1 i denne kampen og finaleplass på kjøpet.
Det var to greie seire, sier Hellerud-trener Alessandro de Paoli. Sammen med resten av laget forbereder han seg nå til finale mot Furuset kommende helg. Det samme Furuset-laget har Hellerud nettopp møtt til treningskamp, og i første seriekamp skal de to lagene møtes igjen. Det bør dermed være to lag som kjenner hverandre godt som møtes til kamp om GM-seieren.
Sammenslåingen av de gamle lagene fra Haugerud og Trosterud har gått relativt smertefritt for seg, noe som altså vises i resultatene på banen. Selv om de bare har spilt to kamper, kan laget glede seg over at de har vunnet alle kampene de har spilt sammen og det i første sesong med 11-erfotball.
Mange av spillerne kjente hverandre fra før gjennom skolen, men de to lagene har uansett blitt godt kjent og integrert. De trives godt sammen, sier en fornøyd Alessandro de Paoli.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere