RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Samsaya sang for Mandela

Groruddalens store R`n B-talent, Samsaya, sang torsdag til ære for selveste Nelson Mandela på Sentrum Scene.

Sentrum: Foran en fullsatt sal på Sentrum Scene sang Samsaya for legenden fra Sør-Afrika. Mandela gjester Norge i forbindelse med sitt engasjement mot HIV Aids i Afrika og resten av verden.

Stående applaus

En rekke politikere fra inn og utland holdt taler, kjente artister stod for underholdningen og skuespilleren Kåre Conradi loset publikum trygt gjennom arrangementet. Men det var selvsagt en person gjestene ventet mer på enn de andre som bidro på scenen. Mannen som ble et symbol mot undertrykkelse i flere tiår, og som sonet 27 år i fengsel for kampen om retten til å stemme. Nelson Mandela er og blir en legende, noe publikum også visste å sette pris på. Med stående applaus entret Mandela scenen trygt i følge med Ap-leder Jens Stoltenberg.
-Jeg ble fortalt at jeg ikke skal holde tale her, men det bryr jeg meg ikke om, og håper jeg ikke mister jobben av den grunn. Min kone og jeg er takknemlig for at vi får lov til å være her, strålte den aldrende mannen til sitt publikum. Deretter gikk en rekke artister på scenen, etter at statsminister Kjell Magne Bondevik først fikk anledning til å uttrykke sin respekt for Mandelas arbeid i alle disse årene.

Ga alt

Og Samsaya ga alt for sitt celebre publikum. Den unge jenta slapp plata Sheddings skin for nøyaktig et år siden, og med opptredenen på Sentrum Scene beviste hun definitivt at publikum er klar for en ny. Kanskje fikk Mandela med seg et eksemplar på hjemveien?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere