Samtaler etter et brudd

Mange sliter etter et samlivsbrudd. Torshov kirke starter opp samtalegrupper.FOTO: NILS SKUMSVOLL

Mange sliter etter et samlivsbrudd. Torshov kirke starter opp samtalegrupper.FOTO: NILS SKUMSVOLL

Svært mange velger å skille seg i Norge. Torshov kirke inviterer til samtale for de som har gjennomgått et brudd.

TORSHOV: Mange sliter etter samlivsbrudd, og diakonene Liv Øyen Strind og Torstein Garcia de Presno ønsker å invitere til å bli med i en samtalegruppe hvor man møter andre i samme situasjon. Tilbudet heter «Sorgen det ikke sendes blomster til», og har eksistert i nærmere 20 år.

Målet for gruppen er å få hjelp med å legge samlivsbruddet bak seg og komme videre i livet. Å skape et støttende nettverk i en vanskelig overgangsituasjon. For øvrig ønsker vi at gruppen kan bli en arena hvor man kan møte likesinnede og hvor man kan ta opp praktiske og følelsemessige sider ved samlivsbruddet. Erfaringer viser at det å få samtale om sin historie med andre som har opplevd det samme er en hjelp i bearbeidingsprosessen etter et brudd, sier Garcia de Presno.


Gruppa tar sikte på å legge bruddet bak seg og gå videre. Samtalegruppen skal møtes 14 mandager fra januar til august. Påmelding skjer på informasjonsmøte mandag 19. januar kl. 19.00 - 20.30 i Torshov kirke. Ved spørsmål, ta kontakt: liv.oyen.strind@oslo.kirken.no eller 23629238 og torstein.garcia.de.presno@oslo.kirken.no eller 23629218. En kan også besøke www.samlivsbrudd.org.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.