RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sandaker blir grunnskole men ikke ennå

Bystyret vedtok sist onsdag å fortsette arbeidet med å gjøre om Sandaker videregående skole til grunnskole og barnehage.

SANDAKER:Ap, Høyre og FrP gikk sammen og fikk vedtatt følgende om Sandaker videregående sist bystyremøte: Byrådet bes fortsette prosjekteringen av ny grunnskole og barnehage på Sandaker videregående skole, men avvente den endelige avgjørelsen fram til en løsning for flytting av Sandaker videregående skole foreligger.
Partiene ytterst til venstre og i sentrum var ikke fornøyd med dette vedtaket, og foreslo et mer forpliktende vedtak hvor det eksplisitt ble uttalt at tilbudet på Sandaker skal kunne videreføres som et samlet og helhetlig tilbud, og at byrådet skulle foreslå velegnede tomter for Sandaker videregående i for eksempel Nydalen. Men forslaget til KrF, SV og RV fikk bare støtte av Venstre, mens de tre største partiene gikk for Ap's forslag. Dermed ble det også vedtatt.
Elever og lærere på Sandaker har vært veldig opptatt av å ikke å splitte det unike miljøet på skolen. Sandaker er en knutepunktskole med spesialtilbud til døve elever fra hele Østlandet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere