RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sang for full hals


200 barn fra 12 forskjellige barnehager i bydel Bjerke underholdt under den store "Barnehagedagen" forrige torsdag. Felles for barna i koret er at de starter på skolen til høsten.
200 barn fra 12 forskjellige barnehager i bydel Bjerke underholdt under den store "Barnehagedagen" forrige torsdag. Felles for barna i koret er at de starter på skolen til høsten.
200 syngende barn imponerte publikum under den årlige "Barnehagedagen" på Veitvet kulturhus.

VEITVET Tradisjonen tro gikk barnehagene i bydel Bjerke sammen å dannet et felles barnekor for høstens kommende skoleelever under den store
"Barnehagedagen" som var på torsdag.

Stemningen var god da koret ga alt på scenen sammen med musikkterapeut på barnehagenes pedagogiske fagsenter, Lena Nettum.

Flerspråklig

Koret framførte "Fader Jacob" både på norsk og tamil, "Soltroll" av Alf Prøysen, "Rock'n Roll" og "Ha det bra", som er skrevet av Nettum selv.

Etter konserten var musikkterapeuten og dirigenten godt fornøyd med barnas innsats.

Dette gikk over all forventning. Barn var heltente og ga alt, sier en entusiastisk Lena Nettum til Lokalavisen Groruddalen etter konserten.

Fellesskap

"Barnehagedagen" er et årlig arrangement for alle barnehagene i bydelen. Tanken bak det tradisjonsrike arrangementet er at barna skal føle både samhold og fellesskap.

Resultatsjef Bente Bjerkås åpnet dagen sammen med Veitvet SFOs husband. Deretter holdt bydelsdirektør Kari-Ann Mathisen en liten tale. Orelia barnehage framførte sanger fra stykket "Den levende skogen" etter at felleskoret hadde vært på scenen.

Dette er en dag vi er veldig stolte av, forteller resultatsjef Mariann Espen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere