RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årvoll Sang Ensemble ga alt under søndagens konsert i Tonsen kirke.
Årvoll Sang Ensemble ga alt under søndagens konsert i Tonsen kirke.

Sang og spilte julen inn

Tonsen kammerkor, Årvoll Sang Ensemble og Tonsenhagen skoles strykeorkester holdt en felles julekonsert i Tonsen kirke sist søndag.

ÅRVOLL: Søndagens konsert var ikke bare vakker. Den var veldig vakker. Og det var tydelig at det musikalske samarbeidet var vellykket. Kjente julesanger ble framført, men også glemte perler var satt opp på programmet.

Ute duskregnet det, men inne i Tonsen kirke varmet de frammøtte seg med musikalske dryss.

Barna imponerte

Sammen med Tonsen kammerkor og Årvoll Sang Ensemble viste barna i Tonsen skoles strykerorkester seg fram, noe som understreket den kulturelle iveren som råder i bydel Bjerke. De unge ble for øvrig møtt med full jubel etter sin oppvisning midt i programmet. Velfortjent.

I sommer inviterte Tonsen kammerkor naboene Årvoll Sang Ensemble til et konsertsamarbeid. Tross ulikheter, tok alle de involverte utfordringen på strak arm og på søndag så vi resultatet.

Et velstemt og vakkert samarbeid, som satt folk i salen i julestemning.

Rutinerte stemmer

Tonsen Kammerkor ble startet 1. oktober, og Yngve Sporild Breievne er korets dirigent. I dag har koret rundt 20 medlemmer fordelt på alle stemmer. De fleste av medlemmene i koret, som er knyttet til Tonsen menighet, er mellom 30 og 50 år.

Årvoll Sang Ensemble er et blandet kor på 40. De holder til på kultur- og aktivitetssentret Årvoll gård. Koret ble stiftet 22. august 2006.

Dirigent Heidi Tisell har på kort tid utviklet koret til et kraftfullt kollektiv, som har som mål å være «underholdende og inkluderende».

Årvoll Sang Ensemble holder en stor konsert i april 2008.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere