RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sangglede for store og små

I Manglerud kirke samles foreldre og barn jevnlig til felles sangstund og sosialt samvær.

 

MANGLERUD: Kurs i babysang for foreldre med barn opptil ett år er vel etablert, men nylig startet Manglerud menighet også opp med Knøttesang. Et tilbud til familier med barn i alderen 1-4 år.

– Dette er den eneste målgruppen vi ikke har hatt noe tilbud til før. Mens man melder seg på åtte ukers kurs i babysang, er Knøttesang uten påmelding og åpent for alle, forteller menighetspedagog Sigrun Sandstad.

– Annehver tirsdag klokken 17 er det bare å møte opp. Da starter vi med felles middag, og så er det sang og lek med barn og voksne etterpå.

Kvalitetstid

Sandstad har ansvaret for barne- og familietilbudet i menigheten.

– Det er så mange aktiviteter hvor folk sender bort barna og henter dem igjen, mens her får man kvalitetstid sammen, påpeker hun. Begge de to musikalske tilbudene er et ledd i menighetens trosopplæring.

– Det er jo veldig sosialt også. Mange er døpt her, og da lover både foreldre og vi å fortelle om Jesus. Dette er en fin arena for det, samtidig som folk får treffe andre i samme livssituasjon. Vi har enkle bønner og synger en salig blanding av kristne sanger og vanlige sanger, forteller Sandstad.

Aktiv menighet

Manglerud menighet har også tilbud til de større barna. Hobbyklubben "Knøttene" er for barn fra 4-7 år, mens "Triaklubben" er for barn i alderen 7-10 år. "Familiespeideren" er som navnet tilsier rettet mot hele familien.

Du kan lese mer om Manglerud menighet og tilbudene til barn på  www.oslo.kirken.no/manglerud.

 


 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere