RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sara slår tilbake

Fjorårssesongen med 2.divisjonsklubben Njård var svak for Sara Trier Jacobsen. Nå viser 18-åringen sin styrke i eliteserien.

I helgen ble hun toppscorer med syv fulltreffere mot Larvik. Sara Trier Jacobsen fulgte opp med ni scoringer og ble BB da Nordstrand slo Lunner 30-24.
Etter å ha sittet mye på benken i starten på sesongen, så har nykommeren tatt vare på tilliten hun er blitt vist.
- Jeg tar sjansen når jeg først får den, og er glad for all den spilletiden jeg får, sier den største bidragsyteren til Nordstrands seier.
De fleste scoringene hennes kom på langskudd. Bare én gang viste hun Sara spesial; stegskuddet som hun gjør bedre enn Trine Haltvik.

Valgte Nordstrand

Høyrebacken fra Njård - like ovenfor Smestadkrysset - meldte overgang til Nordstrand i juni. Bækkelaget var også interessert i U 19-spilleren, men etter å ha veid for og imot falt valget hennes på Nordstrand.
Det har ikke 3. klassingen fra Wang Toppidrett angret på.
- Men hvorfor ble det Nordstrand?
- Her har jeg et veldig godt J 19-lag å falle tilbake på der jeg kan gjøre det bra, hvis jeg føler at det blir for tøff motstand på seniorlaget.
- Dessuten tror jeg ikke treningsopplegget som Bækkelaget har, ville passe meg så bra. Det blir for tøft, synes 18-åringen.
Men eliteserien er ikke blitt i hardeste laget for langskytteren som Sergej Demidov har plassert på venstreback.
Tvert imot.
Sara har vokst som spiller i løpet av noen høstuker, selv om hun selv synes at det meste er nytt.
- Jeg har jo ikke vært her så lenge, understreker hun.

Spiller Europa-cup

I går reiste Nordstrand til Slovakia for å møte Iuventa Michalovce i to kamper i EHF-cupens 2. runde. Laget må heve seg flere hakk for å hevde seg, både internasjonalt og i den hjemlige serien. Det som ble vist mot bunnlaget Lunner var på ingen som helst måte imponerende.
Spesielt forsvarsspillet var under pari mot opplendingene.
Men årets sesong - med mange nye, unge spillere - er tenkt som et fundament å bygge videre på. Demidov har tidligere uttalt at resultatene kommer om to år.
I mellomtiden må publikum finne seg i byggearbeid av varierende kvalitet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere