RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sara vil fortsette


 
 
Sara Nordenstam mener nattens bronsemedalje er god som gull. Medaljen gjør at hun vil satse videre, både mot OL i 2012, og mot OL i 2016. Dersom Lambertseter får 50-meter bane.

Sara er tidenes første norske kvinne som tar OL-medalje i svømming. I Lambertseter Svømmeklubb er de fullstendig i skyene over at en av deres svømmere til de grader har sjokkert hele idretts-Norge såheftig at dronningen måtte ta til tårene. Hun kom nærmest fra det store intet, etter å ha slitt med OL-kravene for bare noen måneder siden. Nå står hun med bronsjen i hånden og ser fremover.

Takker Lambertseter

I natt snakket hun varmt til Dagsavisens utsendte om sin personlige trener i Lambertseter, Nils Uno Davidsen, som måtte bli hjemme på grunn av mangel på akkrediteringer i OL.
- Det er mange å takke. Men det er i Lambersteter jeg har basen og hverdagen min. Vi har en flott svømmeklubb som driver godt. Og nå skal vi bli enda bedre, sier nattens gladeste norske jente. Til det trenger byen et 50-meters-basseng, sa hun til Dagsavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere