RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bildetekst
Bildetekst

Sårhet i sangen

I kveld blir det konsert med Sidsel Strømnes og Runar Gimre på Miso kafe på Røa.

RØA: Når en skal karakterisere musikk så skal den jo etter reglene plasseres i en bås. Sidsel Strømnes er en artist som man kan plassere i forskjellige båser.

Låtskriveren Sidsel Strømnes fra Moss bruker i stor grad egne livserfaringer når hun skriver musikken sin. Det er sannsynligvis derfor den blir ekte og ikke virker påtatt. Til daglig jobber Strømnes med barn i utsatte situasjoner, men hun har også klatret i motbakker i eget liv. Hun har erfart at terapi er kunst, akkurat som god kunst kan være terapi.

Strømnes er opptatt av øyeblikk og møter med andre, som både utfordrer, frustrerer og irriterer fordi det er nettopp slike øyeblikk og møter som berører og gir mulighet til lærdom.

Hennes debutplate med tittelen «Beyond Amber» henspiller på den ravlignende fargen i området gult og orange, og som ofte relateres til vann, følelser og seksualitet - og senteret for kvinnelig intuisjon og kreativitet. Som artist Strømnes har opptrådt mange steder, blant annet på Rochester Intern Jazzfest, en av de største jazzfestivalene i USA.

Da Katie Melua gjestet Moss sist sommer var det Strømnes som sto for oppvarmingen. På piano har hun med seg Runar Gimre.

Miso kafe i kveld klokken 19.30. Billetter selges ved inngangen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere