Gå til sidens hovedinnhold

Satser friskt med stort styre

Østensjø Høyre satser friskt med nyvalgt styre. 16 medlemmer er valgt inn for å jobbe for lokale saker.

OPPSAL: Ny leder er Helge Hoel (49), som bor på Oppsal. Han har bodd i bydelen i ni år og holdt tidligere til på Lambertseter.

– Jeg var leder av Unge Høyre på slutten av 70-tallet og begynnelsen av 80-tallet. Da var jeg også medlem av Lambertseter Høyre. Jeg har ikke vært aktiv i politikken siden 1983, men nå følte jeg at det var på tide å engasjere meg igjen, smiler han.

Fellesskapet viktig

Hoel legger til at han alltid har engasjert seg på et eller annet nivå, blant annet har han vært frivillig for Blindeforbundet.

– Nå var det riktig for meg å gå tilbake til politikken, fordi jeg også har mer tid til slikt, men det er fellesskapet og ikke meg som person som er viktig, sier han.

Starter valgkampen nå

Også flere nye, unge ble valgt inn, noe Hoel setter veldig pris på.

– Vi har blitt et veldig stort styre med 16 medlemmer. Det er viktig for oss å kunne bruke det beste fra hver enkelt i styret. Det er veldig moro å se at det er med flere unge, samtidig som vi bygger videre på eldre krefter som har vært i organisasjonen en stund. For oss starter valgkampen nå!

Ungdom og eldre

Av lokale saker er Hoel opptatt av Manglerudtunnelen. I tillegg har han et engasjement for forebyggende tiltak i bydelen.

– Ungdomsklubber og eldresentrene er hovedsaker for meg. I tillegg er jeg opptatt av Omsorg pluss. Det handler om å kunne hjelpe de som er for friske til å være på sykehus, men for dårlige til å være hjemme og at de skal få et tilbud og en verdig alderdom. Jeg synes også det er viktig å se på oss som bor i bydelen som et fellesskap med 45 000 innbyggere og skape et godt bomiljø og et godt samkvem mellom beboerne. Det er nok det viktigste for Høyre og meg.

– Ta kontakt

Hoel ønsker at Østensjø Høyre skal være mer synlig i bydelen.

– Vi skal ta tak i viktige saker og være en del av samfunnslivet. Høyre skal støtte og hjelpe befolkningen i lokale saker som er viktige for dem, så ta gjerne kontakt med oss, oppfordrer han.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar