*Nettavisen* Nyheter.

Satser på full hall lørdag: – Vi skal gi alt!

G-2000: Bakerst fra v.: Line Edvardsen, Carl Aarrestad, Olav Indrebø Gjønnæss, Erlend Hovdhaugen, Ola Romsaas, Mads Falck Rekstad, Ulrik Mathias Olsen, Jonas Rekstad, Tobias Gjerustad Mjaaland, Gabriel Kjølsrud Bøhn, Fabian Hauge Sandvik, Lars Romsaas. Foran fra v.: Balder Myhr, Kristian Indrebø, Bendik Schei Ludvig Søgaard Larsen, Oskar Høgli Lie, Marcus Støen Fredriksen, Fabian Steen, Sturla Bergwitz Saur, Mathias Heltne Loe og Sturla Ottesen. Foto: Jørn Lie

Kjelsås håndballgutter 2000 gleder seg til helgen. Da er de vertsskap for to nye kamper i høythengende Grensemesterskapet.

KJELSÅS: – Ja, vi gleder oss veldig til helgen. Dette er viktige kamper i Grensemesterskapet, ifølge 2000-gutta Oskar H. Lie (keeper), Ulrik Mathias Olsen (midtre bakspiller) og Ola Romsaas (venstre bakspiller).

– Enda mer gøy å spille hvis det er mange på tribunen. Vi håper på full hall på lørdag. Kanskje det lille ekstra som skal til for at vi vinner? Vi skal i hvert fall gjøre alt for at det blir morsomme og bra kamper å se på, inviterer gutta.

Og legger til:

– Vi skal ihvertfall gi alt på lørdag!

Les også: 12000 har sett på dette huset

Beste lagene

Grensemesterskapet er en serie der de beste lagene fra de grensenære områdene i Sverige og Norge møtes.

– Det er totalt 11 lag for gutter 14. Vi har spilt fire av 11 kamper, og har så langt full pott, åtte poeng, forteller trener Lars Romsaas.

Hjemmekampene i Kjelsåshallen på lørdag er mot Asker kl. 1300 og Lidkøping kl. 17.00.

– Lag som per i dag ligger bak oss på tabellen. Men det er gode lag i en serie som Grensemesterskapet, og ingen motstander undervurderes, legger treneren til.

Grensemesterskapet avgjøres 11. april, med finalerunde i Gøteborg.

Les også: Anita (23) stoppet Tåsen-raner

– Tette og jevne kamper

HK Lidkøping er også et lag Kjelsåsgutta aldri har spilt mot før. De tror det blir jevne kamper til lørdag.

– Tette og jevne kamper er alltid gøy. Minuttene før kampen starter, med spenningen man får da, det er en av de beste følelsene jeg kjenner til, sier Oskar.

– Blir gøy å prøve å få til noe av det vi har trent mye på den siste tiden. For eksempel å utvikle spillet vårt på litt andre områder enn vi har gjort tidligere, legger Ola til.

Gutta forteller om at det blir viktig å «holde hodet kaldt, ikke stresse og ta fornuftige valg på banen."

– Vi har slitt litt mot svenske lag tidligere, de spiller litt annerledes. Så det blir spennende å se hvordan det blir nå, sier Ulrik.

De forteller ellers at de trener håndball rundt fire ganger i uka. I tillegg kommer styrketrening og kampene.

Håndballhelter?

– Niklas Landin Jacobsen, (dansk målvakt og spiller for det Danske landslaget og for Rhein-Neckar Löwen i Bundesligaen), sier Oskar

– Domagoj Duvnjak er min håndballhelt – han har spilt for Hamburg og spiller for Kiel nå, sier Ulrik.

– Mikkel Hansen! Han spiller på det danske landslaget og på PSG i Paris. Han er kåret til verdens beste spiller i 2011 og er en av de fremste håndballspillerne vi har i dag, sier Ola.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 blir Nordre Aker Budstikke ny, som ren nettavis på nab.no. Les mer om det her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev ved å sende en mail, eller fyll ut skjemaet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.