RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi har fått gjort mye ut av dette lokalet på én uke, mener butikksjef Per Olav Brunvand. Torsdag kl 10 gjenåpner Ica Nær ved Røakrysset. Foto: Fredrik Eckhoff
Vi har fått gjort mye ut av dette lokalet på én uke, mener butikksjef Per Olav Brunvand. Torsdag kl 10 gjenåpner Ica Nær ved Røakrysset. Foto: Fredrik Eckhoff

Satser på lunsjen

Ica Nær gjenåpner torsdag kl 10, med en sterkere satsing på lunsjkundene.

RØA: Butikksjef Per Olav Brundvand mener de har fått gjort store forandringer mens Ica-butikken har vært stengt den siste uken. Når kundene kommer inn i butikken nå, vil de se at sortimentet har endret seg en god del.

Oppgradert til Ica Nær

Vi har oppgradert fra å være en tidligere Rimi, til å bli slik en Ica Nær skal være, sier butikksjefen. Han viser oss det nye området med ferske bakervarer, en nye disk med plass til ferdig og varm mat. Ny kaffemaskin er på plass, og utvalget i fersk mat er større enn det var før.

Vi satser nå mer på måltidsløsninger, for eksempel varme kyllingvinger og lunsjkaker, forteller han.

Kundene har etterspurt endringer, og vi ønsker å tilfredsstille flere. Han legger ikke skjul på at han ønsker å ta opp konkurransen med storebroren Meny på Røa Senter.

For morgenfuglene

Hvis du har irritert deg over at det ikke fins en matbutikk på Røa som er åpen før kl ni på morgenen, kan du glede deg over at nå gjør det akkurat det: Ica Nær har endret åpningstiden sin til kl åtte for å gi flere en mulighet til å handle før jobb.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere