RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Satser på Mental Helse


Kari Marie Døviken (f.v.), Kaja Ramstad, regionsekretær i Mental Helse, Siri Bråtane, assisterende bydelsdirektør, Marie-Anbjørg Jotnen, og helse- og sosialsjef, Vidgun Steinhaugen, ønsker alle å få lokallaget på beina igjen.
Kari Marie Døviken (f.v.), Kaja Ramstad, regionsekretær i Mental Helse, Siri Bråtane, assisterende bydelsdirektør, Marie-Anbjørg Jotnen, og helse- og sosialsjef, Vidgun Steinhaugen, ønsker alle å få lokallaget på beina igjen.
Mental Helse ønsker å blåse liv i lokallaget i Bydel Nordstrand.

LAMBERTSETER: Vi ønsker å få på beina et levedyktig lokallag, sier Siri Bråtane som er regionsekretær for Mental Helse.

På et møte på Lambertseter gård i forrige uke fikk brukere i psykiatrien presentert bydelens tjenestetilbud innen psykisk helsearbeid av bydelsdirektør Marie-Anbjørg Joten.

Siri Bråtane ga en presentasjon av Mental Helse som er Norges største interesseorganisasjon innen psykisk helse med rundt 10 000 medlemmer.

Positiv

Mental Helse jobber for at mennesker med psykiske lidelser skal få rett til tjenester som fremmer uavhengighet, selvstendighet og evnen til å mestre eget liv. Mental Helse hadde tidligere et lokallag i bydelen, men dette har ligget brakk en stund. På møtet var det stor interesse blant brukerne for å få i gang et nytt lokallag.

Jeg synes møtet var veldig positivt, det er vanskelig å komme hit, men det er deilig å få luftet hva jeg mener og høre hva andre synes. Jeg har veldig lyst til å være med i en slik forening, sier Kari Marie Døviken.

Nær og tett dialog

På møtet fikk bydelen en del tilbakemeldinger fra brukerne på hva de må bli bedre på. Saksbehandlingstiden hos bestillerkontoret var en av dem. Ønske om økt brukermedvirkning en annen. Gjennom en brukerundersøkelse har bydelen også fått tilbakemelding på at de må bli bedre på informasjon.

Vi er veldig opptatt av å ha nær og tett dialog med Mental Helse. Bydel Nordstrand har litt vei å gå i forhold til brukermedvirkning, innrømmet Marie-Anbjørg Joten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere