*Nettavisen* Nyheter.

Satser på stor leteaksjon i helgen

BER OM HJELP: Familiens talsperson oppfordrer frivillige til å møte på Østensjø skole klokken 12 lørdag og søndag. Foto: FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN

De frivillige bes møte opp på Østensjø skole klokken 12 i helgen for å fortsette letingen etter Sigrid Giskegjerde Schjetne.

Klikk på bildet for å forstørre.

SAVNET: Sigrid G. Schjetne forsvant like etter midnatt til søndag 5. august. Her er hun fanget opp av et overvåkingskamera på 69-bussen på Tveita lørdag klokken 19.45. FOTO Foto: : FOTO: POLITIET

ØSTENSJØ: Mange hundre frivillige har saumfart store områder i Oslo og omegn på leting etter den savnede jenta.Sigrid Giskegjerde Schjetne har nå vært savnet i mer enn fem døgn.

Innsatsen opprettholdes i helgen og de som organiserer letingen håper mange møter opp.

– Vi håper å få til to store aksjoner lørdag og søndag, men det avhenger av hvor mange som kommer, sier familiens talsperson, Geir Strand.

FØLG SAKEN OM SIGRID GISKEGJERDE SCHJETNE HER

Fortsatt håp

Oppmøte er klokken 12 på Østensjø skole begge dagene.

– Vi får god hjelp av politiet til å samkjøre kart og finne steder å lete. Vi sender ikke folk ut på leting uten noen fornuftig grunn. Vi har fortsatt håp om å finne Sigrid og håper så mange som mulig vil stille i helgen, sier Geir Strand til dittoslo.no.

Fortsatt mange som leter

Fredag formiddag møtte rundt godt og vel 50 frivillige opp for å lete i området rundt Nøklevann, Rustadsaga og Skullerud.

Torsdag ettermiddag var mellom 200 og 300 frivillige i søk etter den savnede 16-åringen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.