RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Satser stort på nett


Nettansvarlig Marte Kristiansen med nettjournalister Linn Kongsli Lundervold og Kathrine Nitter lover at nettavisen www.lokalavisen.no blir enda mer spennende framover.
Nettansvarlig Marte Kristiansen med nettjournalister Linn Kongsli Lundervold og Kathrine Nitter lover at nettavisen www.lokalavisen.no blir enda mer spennende framover.
Lokalavisene Oslo AS håper flere vil oppdage deres ultralokale nettsider.

BRYN: Nettansvarlig for Lokalavisene Oslo AS Marte Kristiansen har nylig fått tre nytilsatte nettjournalister som skal sørge for å gi nettsidene et skikkelig løft.

Vi har som ambisjon å bli den beste lokalavisen, også på nett, sier hun.

Tett på bydelene

Ifølge Kristiansen får nettavisen stadig flere brukere, selv om den hittil har levd et litt «hemmelig liv».

Brukerne skal nå involveres i større grad enn tidligere, blant annet ved at de kan legge inn egne bilder og kommentere saker på nettsidene.

Nå har vi en nettavis vi er stolte av. Hver eneste dag legger vi ut en lang rekke saker om kultur, sport og lokale nyheter. Det kan synes som om lokal idrett fenger flest. Jeg tør påstå at ingen andre tar den lokale idretten mer på alvor enn oss. De sportsinteresserte har åpenbart merket seg dette. Nå håper jeg også alle andre som er interessert i hva som skjer i bydelen går inn på lokalavisen.no, og finner saker som angår dem, sier hun.

Nettavisen for bydelene i Groruddalen er bare én av i alt seks lokale nettaviser som nå er bygget opp av Lokalavisene Oslo.

Ønsker tips

Kristiansen håper økt markedsføring vil føre til at flere vil bruke sidene.

Vi har mange lesere på papir, men vi ønsker at enda flere tar i bruk nettet og tipser oss om saker, sier Kristiansen.

Hun peker på at det er mye spennende som skjer i nærmiljøene.

Vi ser både nasjonalt og internasjonalt at ønsket om lokal informasjon er stigende. Lokale nettsatsinger er en trend som sammenfaller med vår langsiktige strategi, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere