RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Satset alt i vintercupen

Både Rommen Champions og Romsås Champions gikk på banen med full innsats under helgens Vintercup i fotball.

Veitvet: Rommen Champions, Romsås Champions og over 80 andre lag kjempet i helgen om heder og ære i Veitvet SKs Vintercup i fotball. Tre dager til ende har det vært full fart og høy intensitet i den tradisjonelle innendørsturneringen.
10-åringene på Rommen Champions fikk tøff motstand da de møtte Nordstrand Hvit 1 i sin andre kamp. Det var to jevngode lag som kjempet ute på banen, og mesteparten av spillet foregikk rundt midten av banen. Begge lag forsvarte seg godt, og det ble en kamp uten altfor mange store sjanser.
Det gikk bra eller litt sånn passe, sa Rommen-spillerne Roble Ahmed og Alexander Hungnes etter kampslutt. Etter uavgjort i første kamp mot Skedsmo, hadde de håpet på seier mot Nordstrand, men slik gikk det ikke.
Nordstrand scoret kampens eneste mål omtrent midtveis i den et kvarter lange kampen. Et høyt og godt skudd suste inn bak Rommens keeper. Til tross for flere gode forsøk fra Rommen blant annet et stolpeskudd endte kampen med 0-1-tap for Rommen-guttene.
Forsvar og pasninger
Både Roble Ahmed og Alexander Hungnes var litt skuffet etter tapet mot Nordstrand, men samtidig var guttene innstilt på å revansjere resultatet i Rommens neste og siste kamp i turneringen. Allerede rett etter Nordstrand-kampen hadde Roble og Alexander klart for seg hva de måtte gjøre bedre i neste kamp.
Vi må sentre mye, mente Alexander.
Få til bedre pasninger, fulgte Roble opp.
Og bli litt bedre i forsvar, sa begge to.
Allsidige
Roble Ahmed og Alexander Hungnes spiller begge både forsvar og angrep på Rommens guttelag. Fotball har de spilt siden før de begynte på skolen, og det har de tenkt å fortsette med. For gøy er det absolutt!
Det er gøy å lære teknikk og å spille og sånt, sier de to tiåringene.
Uheldige
Rommen Champions var ikke de eneste som gikk på et ettmålstap lørdag ettermiddag på Veitvet. Også Romsås Champions ble slått med 1-0 av Skedsmo hvit.
Romsås-tapet var riktignok høyst ufortjent. De oransje hadde presset gjennom store deler av kampen. Flere ganger var ballen løs inne foran Skedsmo-målet, men ingen Romsås-spillere fikk ballen i mål.
Dermed skjedde det som ofte skjer når et lag presser uten å score. Skedsmo fikk en sjanse minuttet før slutt, og de hvite tok ledelsen 1-0. Dette ble også sluttresultatet, og Romsås-spillerne var nok litt skuffet da de gikk av banen. Like etter var humøret imidlertid på topp igjen for fotball er jo gøy.

Det er gøy å lære teknikk og å spille og sånt
Roble og AlexanderMest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere