*Nettavisen* Nyheter.

Satt full i bilen

  Foto: illustrasjon

– Vi vet ikke om han bare satt og ventet på at politiet skulle komme og ta ham, men full var han i alle fall, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Det var omkring kl. 01.30 natt til tirsdag politiet fikk melding om merkelig bilkjøring i Heia-svingen på Bekkelaget. Fører hadde tydelige problemer med å navigere. Bilen var flere ganger borti fortauskanten.En politipatrulje kom raskt til stedet. Da var bilen parkert, og fører satt ved rattet. Han var tydelig beruset, og bare satt rolig i bilen.

43-åringen ble kjørt arresten.


Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Hadde ugyldig førerkort

SKULLERUDDUMPA: Mandag ettermiddag ble en bil stoppet i Skulleruddumpa. Den var ikke omregistrert etter salg.

Sjåføren hadde et førerkort, men det var ikke gyldig. Det skulle vært inndratt. Den 35 år gamle mannen ble derfor anmeldt for kjøring uten førerkort.

Innbrudd i boder

RUSTAD: Mandag kveld ble det meldt om innbrudd i kjellerboder i Rustadgrenda, og en person skulle fortsatt være på stedet.

Politiet kom raskt til stedet og pågrep en 48 år gammel som var kjent av dem fra tidligere. Han hadde ikke klart å komme seg inn noen boder og dermed ikke fått med seg noe. Han ble bortvist fra stedet.

Pipebrann

BOGERUD: Tirsdag kveld ble det meldt om brann i pipe i en bolig i Bogerudveien. Det ble meldt at man fryktet den kunne spre seg til selve taket.

Brann- og redningsetaten kom til stedet, og kunne konstatere at det ikke var noen stor fare. Det bare gnistret godt fra pipen.

Pipen ble rengjort og røyk luftet ut. Ingen personer ble røykskadet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.