RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Satt som et skudd

Cap à Pieds opp- setning av Grease ble rost opp i skyene av publikum fredag. Men primus motor Håvard Engell trenger mer enn rosende ord for å fortsette sitt arbeid.

Nydalen: Etter forestillinger både tidlig og sent forrige uke var det fredag kveld klart for siste versjon av Grease undertegnet Cap à Pieds unge og engasjerte skuespillere. Sandy og Dannys kamp for hverandre rørte publikums hjerter også denne gangen.

Tok av


- Vi måtte dra og se på dette. Håvard er jo alltid så dyktig så man blir aldri skuffet. I tillegg kjenner vi flere av de unge skuespillerne så det er festlig både for datteren min og meg, sier Eva Nilsen, mens hun forsøker å finne seg noen gode plasser før start.
Historien om Sandy og Danny som møtes på Rydell Highschool etter ferien og ikke helt lever opp til hverandres forventninger er blitt en tidløs klassiker. Og Cap à Pieds unge talenter overbeviste sterkt fredag. Foran et spent publikum med både foreldre, besteforeldre og søsken tok samtlige den helt ut både ved hjelp av skuespill og sang.

Mangler penger


I pausen var det en noe stresset, men stolt, Håvard Engell som uttalte seg til lokalavisen.
- Jeg er utrolig fornøyd med samtliges innsats og det vi har fått til på denne tiden. Ved flere anledninger denne uken har folk kommet bort til meg og gitt uttrykk for deres begeistring. Et par mente til og med at vi var bedre enn West Side Story. Likevel har det vært alt annet enn enkelt å gjennomføre prosjektet, siden enkelte tydelig tror at dette lar seg gjøre uten nevneverdig økonomisk eller annen støtte, sier Engell og legger til:
- Jeg både tror og vet at det er viktig med et tilbud lik Cap à Pied til barn og unge og at det er viktig å vise hva man kan ved hjelp av oppsetninger som denne. Da får de muligheten til å se hva det innebærer og hva som skal til for å lykkes slik vi har gjort med blant annet denne oppsetningen. Rosende ord og gratulasjoner fører meg likevel kun så langt, for å kunne fortsette må slike prosjekter prioriteres og støttes på en helt annen måte fremover, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere