Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Satt sovende i stjålet bil

Oslo-politiets operasjonssentral rapporterer om de viktigste hendelsene på Twitter.
Oslo-politiets operasjonssentral rapporterer om de viktigste hendelsene på Twitter. Foto: Illustrasjonsfoto
Tirsdag morgen fikk politiet melding om at en bil hadde stått en stund med motoren på tomgang.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Da politiet kom til stedet - Enebakkveien på Ryen - så de at et vindu på bilen var knust, og inni satt en mann og sov.Det viste seg at bilen var stjålet, og det ble funnet en del ting i bilen som ble antatt å være tyvgods.

Den 30 år gamle mannen ble tatt med til arresten.


Ellers fra Manglerud-politiets logg:

Nakkeskader

SKULLERUDDUMPA: En person ble tatt hånd om av ambulansepersonell etter en påkjørsel i Skulleruddumpa mandag morgen. Det var nakken det hadde gått ut over. Det ble gjort førerkortbeslag fra en kvinnelig sjåfør.

Innbrudd i tomt hus

HOLMLIA: Mandag formiddag ble det meldt at det i løpet av uken før hadde vært innbrudd i en bolig i Bjørn Bondes vei på Holmlia. En vindusrute var knust og det var rotet en del inne. Det er uklart hva som ble stjålet. Innbruddet skjedde mens huset var tomt.

Kjørte i grøfta

MANGLERUD: Mandag kveld kom det melding om at en bil hadde kjørt i grøfta ved krysset Plogveien/Skuronnveien på Manglerud. En 37 år gammel mann ble påpgrepet mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand.

Satt fast med trailer

BEKKELAGET: Stor trailer og Bekkelagsveien er en dårlig kombinasjon. Det fikk en estlandsk sjåfør erfare tirsdag ettermiddag. Ved Grottenveien satte bilen seg fast etter å ha kjørt i et gjerde. Og der sto den - kom verken opp eller ned. En av Vikings store doninger kom til unsetning mens føreren ble tatt med til Manglerud politistasjon og fikk et forenklet forelegg.

Mistanke om promille

LANGERUD: Litt uryddig kjøring førte til at politiet stoppet en bil på Langerud tirsdag kveld. Og det var ikke bare kjøringen som var ureglementert. Den 52 år gamle mannen bak rattet hadde ikke førerkort, og mistanken om promillekjøring ble bekreftet.

Stearinlys-brann

LJAN: Litt over klokken 02 natt til onsdag ble det meldt om brann i et hus i Herregårdsveien på Ljan. Det viste seg at brannen hadde oppstått i forbindelse med et stearinlys på et stuebord. Varmen hadde slukket av seg selv.

En person ble kontrollert av ambulansepersonell etter å ha fått i seg en del røyk.

Hadde for mye papir i peisen

MUNKERUD: Natt til onsdag ble det meldt om stor røykutvikling fra et hus i Munkerudåsen.

Det viste seg at huset bare delvis var innflyttet og det pågikk oppussing. I den forbindelse var det lagt mye papir/aviser i peisen, og da dette tok skikkelig fyr, ble det også mye røyk. Forholdsvis udramatisk, betegner politiet det som. Ingen personer kom til skade..

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!