*Nettavisen* Nyheter.

Satt ut av psykotisk undertøyscene

Undertøysscenene var det verste ved å være med i Top model, mener Sina Gulbrandsen. Foto: TV3

Å ligge halvnaken ved siden av en mann hun liksom skal ha drept, er det tøffeste Sina Gulbrandsen har gjort i løpet av sin modellkarriere. Maridalen-jenta røk ut av Top Model i går.

Klikk på bildet for å forstørre.

Gulbrandsen har mye erfaring med catwalken fra tidligere. Foto: TV3

Klikk på bildet for å forstørre.

 

MARIDALEN: I gårsdagens episode av To Model måtte jentene posere i undertøy ved siden av en "død" mann på en seng dekket av blod. Sina Gulbrandsen (21) fra Maridalen var ikke særlig begeistret for opptrinnet.

Det hele skulle være veldig psykotisk, vi skulle liksom ha drept ham. Da jeg fikk vite det, ble jeg litt satt ut, sier Gulbradsen til Nordreakerbudstikke.no.

Jeg hadde håpet på noen pekere, og litt mer konstruktiv kritikk, men det fikk vi ikke noe særlig av. Det synes jeg var synd.

Lite konstruktiv kritikk

Maridalen-jenta har mye catwalkerfaring fra tidligere, og har blant annet gått visninger for Oslo Fashion Week siden hun var 17. Men Gulbrandsen har nesten ikke gjort noen fotoshoots før hun hun ble med i TV3's serie Top Model, som sendes hver mandag. Generelt savnet hun mer konstuktiv kritikk gjennom hele serien.

Det var ikke helt som jeg trodde. Jeg hadde forestilt meg at det skulle være mer fokus på fotoshoots, og at vi skulle lære å utvikle oss mer. Det kan virke som om de er mer opptatt av å vise at det er et hardkjør enn å gi jentene læring. Modellverdenen er ikke alltid slik i virkeligheten, sier hun.

I tillegg var konkurransen tøffere enn hun hadde trodd.

Alle jentene var mye mer målrettet enn tidligere sesonger, de var virkelig med i serien for å vinne, sier Guldbrandsen, som synes det var litt rart å være oppå så mange jenter hele tiden.

Jeg er litt innadvendt og knytter ikke så lett bånd til folk, Men det gikk veldig greit, legger hun til.

Nakenhet og jenteklining

TV3's modellserie, ledet av Vendela Kirsebom og stylist Jan Thomas, har fått mye oppmerksomhet i pressen siden sesongstart for to uker siden, blant annet fordi to av jentene poserte nakne i forrige episode. Episoden før ble to av jentene bedt om å kysse hverandre. Gulbrandsen er glad hun ikke ble bedt om å utføre slike stunts foran kamera.

Det var tøft gjort av dem. Jeg villealdri ha posert naken på TV, spesielt av respekt for kjæresten min. Men det blir mye fokus på sex. Det selger, og de vil ha blest om serien. I tillegg vil de vise at det er sånn i virkeligheten, og det er helt greit, sier hun.

Bittersøtt

Generelt synes hun det er veldig bittersøtt å se seg selv på TV.

Det er rart å sitte å se på seg selv. Klippingen er det mest spennende. Noen ganger tar de det helt ut av kontekst. Men jeg har vært veldig heldig, jeg tror de har prøvd å sette meg i et godt lys. Men så har jeg jo også vært veldig forsiktig med hva jeg har sagt, sier hun med et lurt smil.

Så har også Maridalen-jenta et svært avslappet forhold til hele serien.

Venninnene mine dyttet meg litt, og jeg valgte å bli med for å se hvor langt jeg kunne nå. Egentlig ville jeg heller gitt plassen min til noen andre som virkelig hadde lyst til å være med, men man må jo bare late som om det er det beste som har skjedd i livet ditt, sier hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.