RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Satte fyr på barnevogn


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Mest sannsynlig er brann i en barnevogn påsatt.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Litt over klokken 18 søndag kveld fikk utrykningsenhetene melding om brann i en oppgang i Granbergstubben på Bjørndal. Det viste seg at det brant i en barnevogn som sto parkert der.Tre personer ble kjørt til legevakten etter at de hadde fått røyk i seg i forsøket på å slukke.

– Vi ser meget alvorlig på denne saken, for her er det temmelig sikkert snakk om ildspåsettelse som kunne fått meget alvorlige konsekvenser, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

Politiet er interessert i folks observasjoner i eller ved den aktuelle oppgangen i Granbergstubben. Brannen ble meldt søndag klokken 18.18.


Manglerudpolitiet har også andre saker den senere tid de gjerne vil høre fra publikum om:

Innbrudd i legesenter

LOFSRUD: Søndag kveld ble det meldt om innbrudd i brakkene til Klemetsrud legesenter på Lofsrud. Muligens har to personer vært inne. Politiet hadde en del spor å gå etter, men disse førte ikke frem.

Innbruddet ble meldt klokken 20.20 søndag.

Bilbrann

ØSTMARKA: Søndag klokken 21.03 ble det meldt om brann i en bil som sto parkert på parkeringsplassen nedenfor Østmarksetra. Brannen ble slukket og ingen personer kom til skade. Det var mye spor ved bilen, men mange av disse stammer nok fra turfolk som var på P-plassen i løpet av søndagen.

I alle disse tre sakene ønsker altså politiet opplysninger fra folk som kan ha observert noe.Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Stjal kamera og ring

MANGLERUD: Fredag kveld ble det meldt om innbrudd i en bolig i Rugveien på Manglerud. Tyven har kommet seg inn via en verandadør og fått med seg et kamera og en diamantring. Innbruddet har skjedd i løpet av fredagsettermiddagen eller tidlig kveld.

Knuste ruter

HOLMLIA: Natt til lørdag - nærmere bestemt klokken 01.23 ble det meldt om flere skadeverk på Holmlia. Disse var i området rundt REMA 1000/ ESSO. Det var knust ruter både på en bil og på bensinstasjonen.

Flere patruljer var på leting i området, men måtte gi seg uten resultat.

For tung henger

RUSTAD: Lørdag formiddag stoppet politiet en bil i Rustad-saga. Den hadde en henger som var så tung at det gikk godt utenfor det førerkortet til den 44 år gamle sjåføren hadde lov til å dra på.

Hengeren ble parkert, og mannen fikk en anmeldelse på seg.

Uten førerkort

RYEN: Lørdag kveld ble en bil kontrollert av politiet på Esso på Ryen. Den 62 år gamle sjåføren kunne ikke vise gyldig førerkort, og ble anmeldt for forholdet.

Innbrudd

RYEN: Lørdag kveld gikk innbruddsalarmen hos Møller på Ryen. Det ble bekreftet innbrudd, og politiet gikk spor i området, men fant ingen som kunne knyttes til innbruddet.

Kjørte av veien

LJABRU: Like over midnatt natt til søndag kjørte en bil av veien nederst i Ekebergveien. Ingen ble skadet, men hjelp måtte rekvireres for å få bilen på veien igjen. Politiet har opprette sak for å finne ut hvorfor den 18 år gamle føreren ikke klarte å holde bilen på kjørebanen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere