RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Satte fyr på medelev


Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto
En 25 år gammel mann er dømt til ett års fengsel i Oslo tingrett etter å ha satt fyr på en medelev på Sogn videregående skole i 2006.

SOGN: Offeret, som nå er 22 år gammel, var elev ved Sogn videregående skole, da den nå 25 år gamle medeleven sprutet brennbar veske på ham, og tente på buksen hans inne i en av skolens verkstedhaller, i 2006.

«Jackass»-stunt

Domfelte skal deretter ha slukket flammene, før han, offeret og medelever flyttet seg ut. Opptrinnet ble filmet med mobiltelefon, og 25-åringen har forklart det hele var ment som et «Jackass»-stunt.

22-åringens bukse ble deretter påtent på nytt. Flammene spredte seg til underlivet, ryggen og hendene og 22-åringen begynte å løpe rundt. 25-åringen skal ha forsøkt å slukke flammene.

Ett års fengsel

Inne i verkstedhallen falt 22-åringen over ende på gulvet. Flammene ble slukket etter ca. 30 sekunder, etter at en av elevene hadde sprøytet vann fra en vannslange. 22-åringen ble påført første-, andre- og tredjegrads brannskader på om lag sju prosent av kroppsoverflaten.

25-åringen er av tingretten dømt til ett års fengsel, han må også betale fornærmede 187.500 kroner i erstatning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere