RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Satte fyr på seng og nattbord i rundkjøring


 
  Foto: ILLUSTRASJONSFOTO
Det er mange rare oppdrag politi og brannvesen får. Natt til tirsdag kom det melding om brann i en rundkjøring.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Litt før klokken 03 natt til tirsdag kom det melding om at det brant i rundkjøringen ved Mortensrudveien/Lofsrudveien.

Det viste seg at noen hadde satt fyr på en seng og et nattbord der. Brannvesenet fikk slukket det merkelig plasserte bålet.

Del på FacebookAv andre saker fra politiloggen til Manglerudpolitiet den siste uken kan nevnes:

Innbrudd

Fredag formidsdag kom det melding fra et vekterselskap om at de hadde fått innbruddsalarm fra en bolig i Låveveien på Østensjø. Det var ingen til stede i huset, men tydelig bruddspor på et kjellervindu fortalte om at noen hadde vært inne.

Alarm på Mortensrud

Innbruddsalarm kom det også senere på dagen - litt over klokken 16 - fra Vekterveien på Manglerud. Her var beboer hjemme og kunne fortelle at det hadde vært strømbrudd og at dette var årsaken til at alarmen ble utløst.

Tatt med nark

Fredag kveld ble det stoppet en bil i Kongsveien. To personer , en kvinne og en mann, begge 28 år, ble kjørt sentralarresten på grunn av at de hadde narkotika på seg.

Støy og bråk

To sene gjester ble klokken 01.19 bortvist fra Røde Hatt på Oppsal på grunn av at de ikke hadde klart å oppføre seg ordentlig og forstyrret de andre gjestene.

Påvirket og med våpen

Natt til lørdag ble en bil stoppet ved Bryn senter. Føreren, en 24 år gammel mann fra Strømmen, var beruset, hadde ikke førerkort og så ble det funnet et våpen i bilen. Dermed gikk veien tilk sentralarresten.

Tatt for garasjeinnbrudd

Lørdag morgen ble en 41 år gammel kvinne pågrepet etter å ha gjort innbrudd i to garasjer i Ulsrudkollen. Hun var kjent av politiet fra tidligere.

Tatt med nark

Politiet skulle sent lørdag kveld pågripe en mann i Mekanikerveien. I tillegg til pågriperlsesbegjæringen må han også svare for å ha narkotika på seg.

Gikk i skinnegangen

Sent lørdag kveld måtte toget stoppes ved Holmlia. En mann gikk frem og tilbake i skinnegangen.

Han ble tatt hånd om av politiet. I tillegg til at han hadde forstyrret offentlig ro og orden , må han svare for hvorfor han hadde kniv på seg og narkotika. Han ble kjørt sentralarresten.

Padler i vannet

Søndag ettermiddag fikk politiet et redningsoppdrag mellom Malmøya og Ormøya. En kajakpadler hadde gått rundt og lå i vannet.

Vedkomemnde , som hadde redningsvest på seg, ble plukket opp av politibåten.

Pågrep asfaltarbeidere

Søndag ettermiddag kom det medling om at to asfaltarbeidere tilbød sine tjenester på Ulvøya. Det ble meldt om at de var aggresive. Den ene ble kjørt til politihuset for ID-sjekk.

Stjal smykker

Mandag morgen kom det melding om at det i løpet helgen hadde vært innbrudd i en bolig i Vikingveien på Bekkelaget. En tyv hadde kommet seg inn gjennom en ulåst verandadør. Det er meldt om at det er stjålet blant annet smykker.

Samme morgen kom det en annen innbruddsmelding fra samme område. I Sportsplassen barnehage var det knust en rute, ødelagt en PC og stjålet noe penger.

Politiet ser ikke bort fra at det kan være en sammenheng mellom de to forholdene.

Slo til en gutt

Mandag ettermiddag kom det melding fra Nordseter skole om at to gutter var ufine mot andre på skolen. En var slått til.

Da politiet kom, var de to borte, men godt signalement førte til at to gutter på 14 og 17 år ble pågrepet. De er kjent av politet fra tidliogere. De ble anmeldt for forholdet.

To på en moped

Både mandag ettermiddag og natt til tirsdag stoppet politiet mopeder med to personer på.

Den første var i Cappelens vei på Kastellet . Fører var ikke mer enn 15 år og hadde ikke lov til å kjøre. Den andre fikk gebyr for ikke å ha hjelm.

Det andre forholdet var i Ekebergveien ved Holtet. Fører hadde ikke sertifikat. Han som satt bakpå var eier av mopeden. Han hadde heller ikke hjelm.

Ryddet teltleir

Onsdag morgen ryddet politiet og Rusken en teltleir i Ekebergskrenten. Det var to telt og fem personer. De ble anmeldt for å ha forsøplet og fikk beskjed om å rydde opp etter seg. En ble innbragt på bakgrunn av utlendingsloven.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere