RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Satte Linderud på hodet

Linderud senteret arrangerte en storstilt moteshow på lørdag. Lokale butikker viste hvordan man kan bli ny på senteret.

Linderud: Det var trang om plass ved catwalken da butikker på Linderud senteret viste fram vårkolleksjonene sine. Lokale modeller viste hvordan man med enkle grep kan bli helt ny på kort tid. Den første på catwalken var barneskolelærer Monica H. Drage.
- Monica er blitt stilet opp av lokale foretninger. Både frisør, parfymeri og klessbutikker bidro til hennes nye utseende. Hun så helt nydelig ut da vi var ferdig, sier senterleder Irene B. Karstad.

Lokale krefter

Hensikten med showet var å vise mangofoldet på Linderud senteret. Modellene var både menn, kvinner og barn i alle aldere og fasonger.
- Mange er ikke klare over bredden av tilbudene på senteret. Særlig når det gjelder kvinneklær er utvalget stort. Det er først når folk kommer hit og at de oppdager det, sier
Både modeller og butikker på denne motevisningen var fra nærmiljøet. Senterleder og hennes forgjenger stilte også opp på visningen.
- Vi ønsket å skape litt liv og gjøre noe annerledes og vågalt. På denne måten ville vi skape nærhet til kundene og ikke være distanisiert, sier Karstad.

Fornøyd

På parkeringsplassen utenfor Linderud senteret var det få plasser som var ledige denne lørdagen. Også inne på senteret var det svært mange som koste seg med showet. Senterleder er fornøyd med besøket og tilbakemeldinger.
- Vi fikk skryt om at dette var beste showet som vi har laget. Jeg vet ikke om det stemmer, men det er i hvert fall godt å høre. Det viktigste for oss var å vise det vi har og at folk som kom hit koste seg.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere