RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Savnede personer og gatemusikk til å bli sprø av


 
  Foto: Illustrasjonsfoto: Clipart
Her er det siste fra politiets twitter-logg!

MAJORSTUEN: Klager på gatemusikant som spiller kun en sang. Har pågått i flere mnd, politiet på stedet å anmoder om et bredere reportoir.

SOLLI PLASS: En person prøver å stjele sykler, politiet raskt på stedet og en mann pågrepet bærende på en låst sykkel. Kjørt arresten, anm.

ROMMEN: I området Bånkallstubben leter vi etter en 33 år gammel mann. Han har vært borte siden kl. 1900 tirsdag. (1/3)

Mannen er av pakistansk opprinnelse, 33 år, 163 cm, har på seg en sort skinnjakke, jeans og briller. Har du opplysninger, ring 02800. (2/3)

Mannen er tilrette. En svært oppmerksom drosjesjåfør fant ham i sentrum. Takk for tips. (3/3)

Tirsdag 4. september:

SENTRUM: Vi søker etter ei jente på 10 år fra Kamerun. Iført rosa regnjakke, grå genser, jeans og rosa joggesko. Hvit skolesekk. Ca 130 cm og tynn. (1/3)

Vedrørende saknet jente: Alternativ bekledning kan være grå trøye, sort Nike treningsbukse m/hvite striper og joggesko i ukjent farge. (2/3)

Jenta på 10 år som vi leitet etter er nå tilrette. Hun ble funnet av en oppmerksom bussjåfør på Bussterminalen. (3/3)

VETTAKOLLEN: Nødetatene er ved Båntjern ved Voksenkollen (egentlig Vettakollen, journ.anm.) hvor et vitne har funnet noen klær ved vannkanten. Vi søker i vannet. (1/3)

LES MER OM SAKEN FRA BÅNTJERN HER!

Båntjern. Funn av div. treningsklær til dame ved vannkanten. Dersom noen kjenner til dette, ta kontakt med politiet på 02800. Dykkere fra brannvesenet søker i vannet, politiet langs vannkanten. (2/3)

Båntjern; ingen drukning. En kvinne hadde badet uten klær, mannen kom med håndkle, og de ruslet hjem iført håndkle. Dama var meget flau. (3/3)

ILA: Vi søker etter 2 somaliske gutter på 7 og 9 år. Sist sett ved Ila skole for 90min siden. Iført blå bukse, rød jakke og sort bukse, blå genser. (1/3)

Ang. de somaliske guttene, så er de sist observert i området Alex. Kiellands plass kl 16.45. Der hoppet de trolig på en buss retn. sentrum. (2/3)

Omsider fant vi guttene! Guttene er gjenforent med far etter at vi fant dem på 34-bussen i Hausmanns gt. Takk for mange gode tips! (3/3)

FURUSET: Trafikkulykken E6: Militært kjøretøy som fikk sleng, og veltet. Ingen andre biler involvert. To personer kjøres legevakten, for sjekk.

BYGDØY: Politiet var rask på stedet og pågrep to personer fra Chile, etter et innbrudd i Løchenvn. De pågrepne kjøres arrest og sak opprettes.

ST. HANSHAUGEN: Melding om trafikkulykke i Ullevålsvn. Motorsykkel som har sklidd og fått sykkelen over seg. Nødetatene er på vei.

Mandag 3. september:

ØKERN: En kvinne som tilhører Romsås sykehjem har vært saknet 2 ganger siden inatt. Er nå funnet på Økern senter.

NORDSTRAND: På Nordstrand har vi kontroll på en beruset mann som forsøkte å stikke av med en ambulanse. Mannen blir kjørt inn for blåseprøve.

ALNABRU: E6 inngående ved Ikea: En lastebil og en personbil har støtt sammen. Ingen personskade. Vi jobber med å rydde veibanen.

SANDAKER: Nødetatene på vei til Sandakerveien 29, utenfor banken, bil i full fyr. Bilbrannen meldes deretter slukket. Kun materielle skader. En del røyk i området fortsatt.

VINDEREN: Nødetatene er på vei til Holmenveien hvor en bil har kjørt inn i en stolpe. Ukjent skadeomfang foreløpig. I Holmenveien ble stolpen knekt tvers av. Infratek jobber med denne. Fører ble kjørt sykehus. Politiet oppretter sak.

ABILDSØ: En syklist kjører inn i en fotgjenger som kom ut av en buss. Begge parter kjørt Legevakta. Sak opprettet.

BYGDØY: Nødetatene er i Frognerkilen hvor en person er funnet i vannet. Ukjent tilstand på personen. Personen som brannvesenet reddet opp fra vannet i Frognerkilen er kjørt til sykehus med ambulanse. Les mer her!

GRÜNERLØKKA: Nødetatene på stedet i Thv Meyersgt., - mistanke om tørrkok. Viste seg å være svidd mat. Beboer sjekket av helsepersonell, funnet ok.

NORDBERG: Politiet har pågrepet to sykkeltyver ved Nordberg skole. De stakk fra stedet i en varebil, men kolliderte etter kort tid.

SKULLERUD: E6 utgående v/Skulleruddumpa. Trafikkuhell mellom lastebil og pers.bil. Politi og ambulanse er på stedet. Ingen personskade. Viking rekv.

MANGLERUD: Ring 3, vestgående - v/avkjøring til Manglerud. Lastebil m/henger som har fått stans, står i høyre felt. Patruljebil er på vei. Lastebilen kommer seg etter hvert i kjøring igjen.

ULLEVÅL: Trafikkulykke v/Ullevål Sykehus. Påkjørsel mellom bil og moped. Mopedisten har bruddskader i ankel og håndledd. Politiet har tatt beslag i et førerkort. Sak opprettes

SØRKEDALSVEIEN./HOLMENKOLLVEIEN:  En bil som har kjørt i en stolpe. En person kjørt Ullevål sykehus, uvisst skadeomfang.

LES OGSÅ: Politiets twitter-logg forrige uke

LES OGSÅ: – Politiet bryter loven når de jager romfolket

LES OGSÅ: Forsøkt påkjørt to ganger

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere