RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Savner du meg?


SAVNER: Denne kattepusen savner sikkert også eieren sin, men bor foreløpigi Akebakken.
SAVNER: Denne kattepusen savner sikkert også eieren sin, men bor foreløpigi Akebakken. Foto: Privat
Denne nydelige kattepusen dukket opp tynn og skitten i Akebakken, og blir inntil videre tatt vare på. Men den kan ikke bli på Lofthus.

LOFTHUS: – Vi prøver finne eieren til denne katten gjennom avisen.Den har id tatovering i øret, men den er ikke lenger lesbar. Katten har siden begynnelsen av september oppholdt seg her i Akebakkeskogen, og nå som vinteren snart kommer trenger den jo å finne hjem igjen, eller finne et nytt hjem, sier Kjersti Kallandsvik, og legger til at katten var veldig tynn og skitten da den dukket opp i Akebakken.

Kan ikke bli

– Men nå får den jo mat hos oss. Men vi har en katt fra før, og kan desverre ikke ta til oss enda én, og håper et bilde i avisen kan få eieren til å bli gjenforent med katten sin. Eller at kanskje noen andre har mulighet til å adoptere den. Den er veldig kosete, men litt sky, forteller Kallandsvik, som kan treffes på telefon 93205125.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere