RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Savner ettermiddagene

– Det 12 år siden den åpnet. Kaféen har ikke noe navn, den bare heter «kaféen i Akersveien 17», sier Kjell Bakke. Han savner ettermiddagene på kafeen.

ST. HANSHAUGEN: Han er stamgjest på kaféen og er her tre dager i uka.

– Jeg bor rett oppe i gata, så det er veldig fint for meg å komme ned hit.

Kaféen har tidligere vært åpen mandag og onsdag klokka 16-19 og tirsdag og torsdag 11-15, men etter at bydelen har bevilget mindre penger til kafeen, er den tvunget til å holde stengt på ettermiddagene. Kaféen er nå åpen tirsdag, onsdag og torsdag klokka 11-15. Det reagerer Bakke på.

– På onsdager lagde de middag her og greier. Det er mange jeg kjenner som går her også, og de er enige i at det burde være åpent på onsdags ettermiddagen og kvelden. Mange er jo på jobb og skole og sånn. Jeg har et inntrykk av at kaféen betyr veldig mye for mange av de som kommer hit. I går var det 16 personer her, og en gang i november var det en som skulle slutte som lage kjøttkaker. Da var det 25 her, det var sterkt, sier han.

Verken den eneste ansatte eller andre brukere ønsker å svare på spørsmål om situasjonen, men en anonym stemme tilføyer:

– Brukere i denne bydelen har ikke så mye de skulle ha sagt, for å si det sånn.

– Problemet er at det er så mange som trenger det og som ikke får det, sier en annen.

– Hva burde bli gjort?

– Bydelen har jo bestemt på grunn av dårlig økonomi eller noe sånt, at stedet ikke kan holde åpent like mye. Jeg mener iallefall det burde være åpent sent på onsdager. Da er det mange folk her, og da kan man få i seg en god middag, sier Bakke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere