RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Savner minibank


Lisa Svendsen fra Haugerud håper at det vil komme en minibank på Haugerud senter i nærmeste framtid. Hun er lei av å dra til Tveita eller Furuset for å ta ut penger.
Lisa Svendsen fra Haugerud håper at det vil komme en minibank på Haugerud senter i nærmeste framtid. Hun er lei av å dra til Tveita eller Furuset for å ta ut penger.
Beboerne på Haugerud må reise til Tveita eller Furuset for å ta ut penger.

HAUGERUD: Det er veldig dårlig at det ikke finnes en minibank på Haugerud senter. Jeg mener at standarden burde være høyere, sier Lisa Svendsen.

Haugerud-beboeren er nå lei av å ta turen til Tveita senter eller Furuset senter hver gang hun skal ta ut penger.

Det er veldig tungvint. Vi lever i 2009, det burde ikke være sånn, sier hun.

Trenger kontanter

Det går an å ta ut penger i kassa både på Rimi på Haugerud senter og på Narvesen ved t-bane-stasjonen, men her har man bare begrensete muligheter forklarer Svendsen.

Man har aldri noen garanti for at man får tatt ut det beløpet man vil i en butikk. I noen tilfeller får man ikke tatt ut penger i det hele tatt, sier Lisa Svendsen, og fortsetter:

Skal man til legen eller til fysioterapeuten må man ofte betale med kontanter. En minibank på Haugerud senter ville gjort prosessen mye enklere. Nå er alt bare stress.

Positive til minibank

Det er Enøk consult som eier Haugerud senter, og de er positive til å se på mulighetene for en minibankløsning inne på senteret.

Eiendomssjef Øystein Finvold er glad for at senterets brukere kommer med innspill.

Behovet for en minibank er helt nytt for oss, og dette er et innspill vi vil vurdere seriøst. Vi oppfyller alle sikkerhetskravene på senteret, så nå må vi bare ta en ringerunde til bankene og høre hva de mener, sier han.

Narvesen vurderer nå også en minibank i sin butikk/kiosk på Haugerud t-banestasjon. De tok kjapt tak i saken da de ble konfrontert med behovet.

Vi håper å få til en løsning, sier regionsjef i Reitan servicehandel Pål Kristensen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere