RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Savnet kvinne (33) kom til rette


LETER: Kvinnen (33) som siden ett-tiden natt til i dag har vært savnet kom i ettermiddag til rette igjen. Store letemannskaper har vært med på søket.
LETER: Kvinnen (33) som siden ett-tiden natt til i dag har vært savnet kom i ettermiddag til rette igjen. Store letemannskaper har vært med på søket. Foto: Foto: Kristin Tufte Haga
Den 33 år gamle kvinnen som har vært savnet siden i går kveld, kom i ettermiddag til rette igjen. Politiet, brannvesenet og frivillige har har gjennomført en storstilt leteaksjon på Frysja og Mariadalen.

KJELSÅS: – Hun møtte opp på egen bopel og er ikke fysisk skaddet, forteller operasjonsleder Sissel Hansen i Oslo politidistrikt.

Både politiet, brannvesenet og frivillige hadde lett i mange timer, da kvinnen kom til rette igjen like før klokken 13.30 mandag.

– Vi er bare glade

Politiet vet ikke hvor kvinnen har vært.

– Vi får ta dette som en god øvelse. Vi kunne ikke gjøre så mye annet enn å kjøre full pakke ut fra de opplysningene vi hadde. Vi er bare glad for at hun nå er kommet til rette, sier Sissel Hansen.

Stor aksjon

Politihelikopteret, dykkere fra brannvesenet og frivillige fra Norske redningshunder, Røde Kors, Norsk folkehjelp og Oslo Elvesportsklubb har deltatt i leteaksjonen.

Politiet fikk inn en savnetmelding på kvinnen ved ett-tiden i natt. Da skal hun allerede ha vært savnet et par timer.
 

LES FLERE SAKER FRA DITTOSLO.NO:

Ranet kiosk med pistol – siste fra politiets Twitter-logg

Røyking på senga forårsaket brann

Dette oppussingsobjektet kostet 88.000 kroner/kvm

Sønn av norsk fotballegende vokter Frigg-målet
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere