*Nettavisen* Nyheter.

Savnet Stabæk-spiller funnet død i Oslo sentrum

Stabæk-spilleren Tor-Marius Gromstad har vært savnet siden lørdag. Foto: Foto: Stabak.no

Tor-Marius Gromstad ble mandag funnet død.

SENTRUM: Det var i 07-tiden mandag morgen at det ble funnet en død person på en byggeplass i bydelen St. Hanshaugen i Oslo. Personen ble identifisert som den savnede Tor-Marius Gromstad.

LES OGSÅ: VIF - Stabæk utsatt

22-åringen ble meldt savnet lørdag kveld. Familie, lagkamerater, støtteapparatet, venner og frivillige deltok i helgen i leteaksjonen.

– Det er med sorg vi har mottatt budskapet om at Tor Marius er død, og våre varmeste tanker går til hans familie. Dette er en svært tung dag for alle berørte, sier daglig leder i Stabæk, Hallgeir Åndal, til klubbens hjemmesider.

Samles til minnestund

Spillere, trenere og ansatte i klubben ble i dag tidlig orientert om dødsfallet.

– Vi vil samles til en minnestund senere i dag. Nå er det viktig at vi er sammen, og tar vare på hverandre. På vegne av Stabæk ønsker jeg å takke alle som har bidratt i leteaksjonen, og som støtter oss og viser omsorg i en vanskelig tid, sier Åndal.

Det ble i formiddag satt opp et bilde, en drakt og flagg for å minnes Gromstad på Nadderud.

Samtidig tok flere tidligere Stabæk-spillere turen til Bærum. Blant dem var LSK-duoen Pálmi Rafn Pálmason og Johan Andersson, samt VIF-spiller Veigar Pall Gunnarsson og Fredrikstad-keeper Jon Knudsen.

Ber om respekt

Stabæk ber media om å respektere at ikke familie, spillere og støtteapparat blir kontaktet eller belastet med henvendelser nå.

Politiet mistenker ikke at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.