RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Scenen er din!

Bydel Østensjø oppfordrer ungdommen til å melde seg på UKM.

ØSTENSJØ: Årets utgave av Ungdommens Kulturmønstring (UKM) går av stabelen i Fellesskapshuset på Abildsø fredag 11. mars. Påmeldingsfristen er tirsdag 1. mars.

SE BILDER FRA FJORÅRETS KULTURMØNSTRING I ØSTENSJØ HER

Plass til flere

– Hittil er det 24 påmeldte, men det er plass til mange flere, sier klubbleder Mia Bell på Manglerud ungdomshus.

Det er bydelens ungdomsklubber og utekontaktene som arrangerer UKM i Østensjø

– Folk kan melde seg på i alle mulige sjangre, bare kreativiteten setter grenser. Hittil i år har vi rock, r&b, hiphop, gothic, filminnslag, tegninger og dikt, opplyser Bell.

Fjorårets to konferansierer har meldt seg på i år også, men siden arrangementet varer helt fra klokken 17-23 er det åpent for flere som vil prøve seg på dette området.

10-19 år

– UKM er en unik mulighet til å vise frem seg selv og ungdomskulturen i bydelen, sier Mia Bell.

Deltagerne må være mellom 10-19 år, men hvis et band for eksempel har noen eldre medlemmer er det gjennomsnittsalderen som teller. For å gå videre til fylkes- og landsmønstringen er det en nedre aldersgrense på 13 år.

– Hvis det er noen som vil være med på moroa uten å vise seg frem, trenger vi også frivillige som kan hjelpe til med pr eller for eksempel rigging og andre ting under arrangementet, sier Bell.

Påmelding

Det er stor interesse for årets UKM, som også har egen side på facebook. Den finner du ved å søke opp «UKM 2011 Bydel Østensjø».

– I fjor var det over tredve deltagere og godt over 300 tilskuere. Vi håper på minst like mange i år, sier Mia Bell.

Det er gratis inngang og fri aldersgrense for publikum på selve UKM-kvelden, der det populære bandet Blue Basement også skal ha en gjesteopptreden.

Hvis du vil melde deg på som deltager, kan du gjøre dette ved å ringe Mia Bell på tlf: 910 06 605. Du kan også melde deg på via nettsiden www.ukm.no. Husk å klikke deg inn på rikig bydel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere