*Nettavisen* Nyheter.

Schjelderup lekte seg

Ingrid Schjelderup (17) fra Holmlia var sentral da Kolbotns juniorjenter enkelt spilte seg videre til A-sluttspillet i Norway Cup.

I den andre kampen i pulja vant Kolbotn enkelt 7-3 over Os fra Bergen, og Ingrid scoret ett av målene.
- Det var ganske stor forskjell på lagene, og ikke akkurat verdens beste bane å spille på. Men vi fikk lekt oss litt, og vi tørte å prøve på litt andre ting enn vi pleier, sier Ingrid.
Schjelderup hører egentlig hjemme på A-laget til Kolbotn, som leder Toppserien suverent. Men i Norway Cup får både hun, Isabell Herlofsen og Tone Eriksen lov til å være med litt.
- Norway Cup er moro, men jeg vet ikke om vi får spille så mange flere kamper. Vi har trening med A-laget resten av uka, sier 17-åringen.

Har vunnet

Dermed spørs det om Schjelderup får sjansen til å gjenta bedriften fra 2000 da hun var med på Holmlias lag, som gikk til topps i Norway Cup etter seier mot danske Skovlunde i finalen.
- Det hadde vært gøy å få være med, men det er viktig å henge med på A-laget. Jeg har ikke fått så mye spilletid, men satser på å få spille mer i høst. Målet mitt er i hvert fall å gi de andre jentene skikkelig kamp om plassen, sier Ingrid Schjelderup.
Kolbotn vant sin pulje etter seire mot Liungen, Os og Bossekop. Men det spørs om de er gode nok uten sine tre landslagsspillere.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.