RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Scoret i debuten


Afrim Neziri header inn 4–0 med sin første berøring på ballen i debuten for Kjelsås.
Afrim Neziri header inn 4–0 med sin første berøring på ballen i debuten for Kjelsås.
Afrim Neziri vil aldri glemme debuten for Kjelsås.
KJELSÅS:  18-åringen ble sendt ut på banen da et kvarter gjensto på Grefsen stadion.
Da sto Tom Ø. Nordheim klar med ballen ved cornerflagget. Sekunder etterpå møtte Neziri corneren med pannen og headet ballen knallhardt i nettaket til 4–0.
Jubelscenenene sto i stil til scoringen. Neziri la ut på en sprint mens han kysset hånden, med lagkameratene på slep. Da gratulasjonene var ferdige, løp 18-åringen rett bort til benken og omfavnet trener Jan Aksel Odden.
– Det var kjempedeilig å score og jeg ble veldig glad, sier Afrim Neziri til Nordre Aker Budstikke.

Debutantenes dag

Noen minutter senere var det klart for enda en debut på Kjelsås.
Junioren Abdi Hassan, som i likhet med Neziri fyller 19 i løpet av forsommeren, fikk sjansen og tok godt vare på muligheten.
På overtid kom Martin “Cambiasso” Sandell på løp med ballen mot mål. Han kolliderte med keeperen i skuddøyeblikket, men la returen ut til Hassan. Med keeperen nede prikkskjøt Hassan ballen over to spillere på streken og i mål til 6–0.
En fantastisk dag for de to debutantene og for Kjelsås.

– Morsomt!

– Dette var veldig morsomt! De to juniorene har vært gode på trening hele sesongen, men vi har hatt så tøffe kamper i det siste, så det har ikke bare vært å sette innpå ferske spillere, sier Jan Aksel Odden.
Kjelsås hadde taket på kampen fra begynnelse til slutt, og spiller mer teknisk og variert enn tidligere.
– Det er ingen tvil om at vi har lagt om spillet litt. Vi har åpnet opp mye mer for en annen type spill, forteller Kjelsås-treneren.
Forsvaret var kompakt, den løpssterke midtbanefireren utfylte hverandre godt og samarbeidet bra med spissene. Ting ser lysere ut enn i fjor da laget berget plassen i siste serierunde.
– Målet er å bli blant de seks beste. Det vil være en prestasjon av oss når vi vet hvilke lag vi møter og hvordan økonomien vår er, sier Odden.

Se tabellen her 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere