RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se cupkampen mellom Lyn og Røa her

Hvem er vestkantens beste damer? Det kan du finne ut når Lyn møter Røa i cupen i kveld. Vi streamer kampen direkte.

OSLO: Røa har i mange år regjert kvinnefotballen i Oslo vest. Men i år har Røa mistet mange spillere, samtidig som Lyn sakte men sikkert bygger opp et lag.

Er Røa fremdeles best i Oslo vest, eller kan Lyn utfordre «Dynamite Girls»? Det får vi et svar på i kveld, når Lyn og Røa møtes i andre runde av cupen. Kampen går på Kringsjå, men du kan også se den direkte her på dittOslo.no.

Er du på mobil? Klikk her for å se kampen i eget vindu!

Lyn etablerte sitt seniorlag på damesiden så sent som i 2009. Etter opprykk i både 2010, 2011 og 2012, spiller laget nå i 1. divisjon. Laget har også hatt en god sesongstart og kjemper om opprykk.

Røa har på sin side fått en tøff start i Toppserien, etter spillerflukten før årets sesong. Likevel holder laget seg rundt midten av tabellen. Det kan med andre ord fort bli nye kamper mellom de to på øverste nivå neste sesong. Men i kveld venter altså første batalje, og i Lyn kaller de det tidenes største kamp for klubben.

Kampstart på Kringsjå er klokken 19. Vi starter vår livestream like før dette.

lyn-voss

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere