RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se filmen som ga ham jobbtilbud!


REMA-FAN: Sondre Rahm digger denne butikken. Han hyllet den så mye at han fikk tilbud om å jobb.
REMA-FAN: Sondre Rahm digger denne butikken. Han hyllet den så mye at han fikk tilbud om å jobb. Foto: FOTO: ALEXANDER SYNSTAD
Sondre Rahm elsker Rema 1000 i Darres gate så mye at han laget hyllestvideo til den. Rema 1000 elsket ham tilbake og tilbød ham fast jobb i yndlingsbutikken.

ALEXANDER KIELLANDS PLASS: Det er tydeligvis noe helt spesielt med denne butikken i Darres gate. Folk i området elsker den. Sondre Rahm er en av de største fansene.– Jeg bor ved Ila-parken. Der har jeg flere butikker å velge mellom i nærheten. Men jeg handler her i stedet, sier Rahm.

Laget film

Før jul fikk han vite at noen hadde laget en facebookside til ære for butikken. Rahm, som er lærerstudent og miljøarbeider, ble inspirert av fansiden på Facebook.

– Vi fikk selv lyst til å vise hvor glade vi er i denne butikken og deres ansatte. Vi tok med oss filmutstyr og dro ned en søndagsåpen dag før jul, og spurte sjefen og de ansatte om vi kunne lage en musikkvideo om butikken deres, sier Rahm.

I løpet av et par søndagstimer ble opptaket gjort. Rahm fikk god hjelp av en kompisen Stig Indrebø. Han har bra utstyr og god peiling på redigering. Og butikksjef Leo Winther og butikkmedarbeider Alexander Steffensen stilte velvillig opp.

Les også: Rema på Lambertseter selger mest i landet

Rema-bossen likte filmen

Filmen, en slags raphyllest til butikken ble raskt et nettfenomen. Rema-sjefen, Ole Robert Reitan snappet opp filmen og la den ut på sin facebookside. Han ville mer enn gjerne dele den med sine tilhengere. Og det er om lag 10.000 av.

Rahm trodde dette skulle bli en morsom intern greie. Men det ble det ikke. I stedet ble han en person Rema 1000 gjerne ville ha med på laget. Det ble en ledig stilling i butikken. Og Rahm ble tilbudt jobben.

– Butikksjefen mener at jeg har gitt inntrykk av at jeg er en «sprudlende, engasjert og utadvendt» person som passer perfekt inn i butikken hans. Responsen på filmen har vært overveldende, sier Rahm med et stort smil.

Med en arbeidskontrakt, som ennå ikke underskrevet, er Rahm likevel usikker på om han kan ta jobben.

– Det blir i hvert fall vanskelig å si ja til en hundreprosentstilling. Vi får se, sier Rahm.

Uansett kommer han aldri til å svikte sin butikk i Darres gate.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere