*Nettavisen* Nyheter.

Se FK Tønsberg – Lyn direkte her!

Lyn har vært bedre borte enn hjemme i høst. Lørdag gjester de et Tønsberg-lag som kjemper mot nedrykk.

TØNSBERG: Lyn leverte nok en uavgjortkamp på hjemmekamp sist mandag, da Odd Grenland 2 besøkte Frogner stadion. På bortebane har Lyn imidlertid levert flere sterke kamper i høst, og lørdag er det nye muligheter mot FK Tønsberg.

Laget fra Vestfold ligger nest sist på tabellen og trenger poeng for å ikke rykke ned. Men de har hatt en god høstsesong, så Lyn får ingen enkel kamp.

Oppgjøret på Tønsberg gressbane kan du se direkte her på dittOslo.no fra klokken 15.55 lørdag. Kommentator er Torgrim Jablonski.

Er du på vår mobilversjon? Se kampen i eget vindu på denne linken!

Full innsats

For Lyns del ser sesongen ut til å ende med en kamp om fjerdeplassen, som i øyeblikket innehas av Pors Grenland. Trener Finn Bredo Olsen sa mandag til dittOslo.no at det ikke skal stå på innsatsen i de gjenværende kampene.

– Vi har en nabo som vi deler bane med som står i fare med å rykke ned. De siste tre kampene møter vi desperate lag som også er i samme situasjon. Så vi må sette vår ære i å gjøre vår jobb, sier Lyn-treneren.

Til lørdagens kamp får han tilbake Ola Sæterbakken fra karantene. Ellers har både Morten Bjørnskau Johannesen, Shåresh Ahmadi, Gøran van den Burgt og Andreas Moen slitt med skader. Det er ifølge lyn1896.no usikkert hvem av disse som blir å se i Tønsberg lørdag.

På lyn1896.no kan du også lese deg opp på lørdagens motstander. Og kampen ser du altså direkte i vinduet øverst i denne saken. Kampstart er 16.00 lørdag.

Høydepunkter fra tidligere kamper:

To straffemål på dårlig bane: Lyn – Odd Grenland 2 1-1

Grå Lyn-kamp med godt frisparkmål: Lyn – Nybergsund 1-1

Dramatiske sluttminutter: Lyn – Fram Larvik 2-3

Debutscoring fra Ahmadi: Lyn – Raufoss 1-1

Fartsfylt poengdeling: Strømsgodset 2 – Lyn 2-2

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.