RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se, hun spiller!

Stortalentet Lene Mykjåland er snart klar for sin Røa-debut etter en skadeskutt sesongoppkjøring. Selv vil hun på banen allerede lørdag. Og score.

Røa: - Norges største talent på kvinnesiden, sier Geir Nordby om 19-åringen.
Mange andre har sagt det samme. Mykjåland har ennå ikke spilt ett minutt i Toppserien og har kun landskamper på J19-nivå,
men forventningene er skyhøye til den raske og tekniske spissen. Selv har hun ingen problemer med det.

Minst sølv

- Jeg har høye forventninger til sesongen. Vi skal i hvert fall ta medalje i serien, helst skal vi bli nummer én eller to.
Jeg blir egentlig skuffet hvis vi blir nummer tre, innrømmer Lene, vel vitende om at Røa havnet på sjetteplass i fjor.
- Hvor mange mål scorer du i Toppserien. Tosifret?

- Ja, ti mål håper jeg i hvert fall, svarer Lene uten å blunke.
- Minst ti i serien og 5-6 i cupen?

- Ja, det kan vi godt si, smiler hun.

Gir alt

Etter opprykkssuksessen med Amazon Grimstad kunne Mykjåland velge og vrake i nye klubber, men valgte nesten å bli i Amazon til tross for at hun flyttet til Oslo.
- Det var nære på, men jeg fant ut at det ikke ville gått. Grunnen til at jeg flyttet var at jeg var litt lei Grimstad, og ville oppleve noe nytt. Røa var det absolutt greieste alternativet, og jeg angrer ikke på det, forsikrer sisteårsstudenten på NTG.
En betennelse i hælen har satt en stopper for det meste av treningsarbeidet i vinter. Mandag forsøkte hun seg for første gang med ball igjen, og i serieåpningen mot gamleklubben Amazon på lørdag håper hun å få noen minutter som innbytter.
- Jeg må ta det gradvis og må gi meg før jeg får vondt. Da blir det bare verre. Men, når jeg først går på banen, gir jeg alt.
Det kan jeg love, avslutter hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere